*אהמ*
O Oo NATALI oO New member 8/11/05 #21 ברוכית ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif אני נטלי בת 11 וחצי כמעט מחיפה. ואני פסיכופתית (איילת , תתקני או אם אני טועה!!!) וגאה בזה. השתלבות נעימה נ.ב. החלפתי כינוי |מתלהבת|
ברוכית ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif אני נטלי בת 11 וחצי כמעט מחיפה. ואני פסיכופתית (איילת , תתקני או אם אני טועה!!!) וגאה בזה. השתלבות נעימה נ.ב. החלפתי כינוי |מתלהבת|
O Oo NATALI oO New member 8/11/05 #23 אה, טופ,../images/Emo51.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif
O Oo NATALI oO New member 8/11/05 #24 *תתקני אם ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif יש לי בזמן האחרון הרבה טעויות
S super dollz New member 9/11/05 #26 תודה לכולכן!!!!!!!../images/Emo99.gif אני ממש מודה לכולכן על הברכות! אתן מקסימות! ומזל-טוב ל-kesemotek ו-shmeksit שיש להן יומולדת בקרוב! מזל טוף לאחת מכן זה בעוד חודשיים אבל שיהיה...חחח... מואההה ביי!
תודה לכולכן!!!!!!!../images/Emo99.gif אני ממש מודה לכולכן על הברכות! אתן מקסימות! ומזל-טוב ל-kesemotek ו-shmeksit שיש להן יומולדת בקרוב! מזל טוף לאחת מכן זה בעוד חודשיים אבל שיהיה...חחח... מואההה ביי!