שלום כולם

הוו הוו הוו

(חג מולד שמח) שלום שלום

שלום לך ילדונת ../images/Emo13.gif

מתי את מזמינה אותי לטבעון שוב? ולמה לא דיברנו מאז שהייתי אצלכם בשבת?

יעלללללל אני כל כך אוהבת אותךךךךךךך

בטח שידברנו! את לא זוכרת? בסוכות.. וואיייייי איך התגעגעתי אלייך! את מוזמנת במלחמה הקרובה לבוא, והפעם אני מבטיחה שאת תלכי רק אחרי האזעקה הראשונה וכל האקשן, ולא חצי שעה לפניה.. [אבל תודי שגם להיות במרחב מוגן היה חלק מהעניין] רגע רגע אני זאת שאמורה לבוא אלייך עכשיו! לא פייר! עד שיש לך דירה בירושלים.. זה לא כל יום יעלית..

אז נשמה,הגיע הזמן.

הקשיבי, לחברה שלי מהשירות קוראים רוני וכלפעם שאני באה להתקשר או לשלוח לה סמס אני נתקלת במס' שלך ונזכרת בך! ככה שיוצא שאני חושבת עלייך מלא
סתם, אבל באמת, אני ממש רוצה שתבואי אליי. בשיא הרצינות. לא יודעת למה, אבל באמת שיוצא לי לחשוב די הרבה על טבעון... בקיצור, שלחי לי מסר בבקשה. בבקשה. תודה. שבוע טוב:]

isilme

New member
../images/Emo205.gif אני זוכרת אותך.

אבל את בטח לא זוכרת אותי.. החלפתי ניק.. שורשי, צעירת הפורום. [זאת אני!] מגניב שחזרת!

לא זוכרת..

לא נורא. בכל מקרה, לא חזרתי. כמו שאמרתי, חגי כאן בשביל שנינו. אני באה מדי פעם לבדוק איך הוא עושה את העבודה שלו.. [עד עכשיו הוא היה בסדר גמור]

ואוו תמר הזכרת לי את הסמנריון שהייתי בו בקיץ

לקראת השירות.. יש לי חברה בשירות שקוראים לה רוני וכללל הסמינריון פשוט שרו לה את זה (אוקיי סליחה אני לא קשורה
)

שיו תמר

מה קורה איתך?! את אמא או משהו?! שמעתי איזה דיבורים על זה ש"תמר עסוקה עם יונתן".. איזה צחוקים.. איך גדלנו. אני עוד זוכרת את הטיול שנתי שלך ושל רחלי יחד.. יאאאאאאאא כמה זמן לא ראיתי אותה! מה שלומה?

tamarhp

New member
* יהונתן!!

אני לא זוכרת את הטיול שלי ושל רחלי יחד! וכן, אני אמא :)

אולי אני מתבלבלת..

אבל נראה לי שלא. נו, שמתן מלא תמונות בפורום שלכן יחד וכולם אמרו כמה שאתן דומות, לא? יהונתן. כמו אחי הקטן. אני כל כך בעד, זה שם מקסים. כשיהונתן שלנו נולד, עשינו ועידת שמות בבית [זה מן מנהג שכזה אצלנו..] ויהונתן נבחר פה אחד. אפילו שזה עכשיו כמעט בדרך קבע "תוני", הוא עדיין יהונתן. אני גאה בך על בחירתך הנכונה :) איזה כיף לשמוע. וואי אני ממש שמחה עכשיו! :) בהצלחה.

למעלה