שלום כולם!

דרקולה90

New member
שלום כולם!

אני נגה, חברה של אנה בננה הממושקפת רציתי לכתוב פה הודעה אחרי שראיתי את הפרק שהיה ביום שבת עם סבסטיאן הזה. לפי דעתי האוס צודק ב-100%, סבסטיאן עשה את הכל רק בשביל התהילה, הוא אידיוט ולא באמת מבין מה קורה בחיים שלו, ולפי דעתי, אם הוא חושב שהוא לא ייקח את התרופות וסתם יציע לקמרון לצאת איתו ולבוא איתו לאפריקה, זה באמת מוכיח שהוא אידיוט. בנוסף רציתי להגיד שמכל הסדרות טלויזיה וסרטים שראיתי, ד"ר גרגורי האוס הוא חאת המגניבות למרות שאני הכי אוהבת את ווילסון
ערב טוב שיהיה לכם נגה:)

YaEl 15

New member
מסכימה איתך כמעט בהכל...

((חוץ מהעניין של ווילסון...
))

billc

New member
אתן אוהבות את האוס כי היא דמות

בטלוויזה ואתם לא צריכים לעבוד איתו ואתם לא מטופלים שלו.. אם הייתם צריכים לעבוד עם טיפוס כזה, הייתם שונאים או מרחמים עליו.. אני מודה שגם אני נהנה מהתוכנית ומהדמות שלו אבל אני מקווה שאם אני או מישהו במישפחה שלי יהיה חולה..לא נפגוש בטיפוס כמו האוס נכון שיש רופאים, שמנסים לא "להרגיש" יותר מידי כידי שזה לא ישפיע להם על החיים כשאשר הם לא עובדים..אבל יש הבדל בין אדם ששם "חומה" לבן אדם שמתנהג מגעיל אתם לא ראיתים את הפרק האחרון ..ואני לא אגלה מה היה.. אבל תזכרו פרק 15 עונה 3 ..הוא שבר את כל השיאים.

אתה צודק בהחלט.

אני הייתי מסוגלת להיות בסביבתו, כי אני זו אני, אני לא אתחיל עכשיו לחשוף את האופי שלי. אבל בהחלט יש אנשים כמוהו אבל רופאים לא, אין בית חולים שהיה מוכן להעסיק רופא כזה שאוכף חוקים למרות שהוא גאון. הוא בהחלט מתנהג בצורה בוטה, לא פעם ולא פעמיים.
למטה...ולגבי משאמרת על 3X15 הוא בהחלט שבר את השיא, בעייני לא מבחינות מוסריות ביחסים בין אדם לאדם, אלא אל עצמו. העובדה שהוא לקח את הסם הזה, במטרה אחת בלבד, להדחיק את הכאב שלו, להמהם את הכאב שלו. במקום לתת לאנשים הקרובים אליו, לתמוך בו. אבל זה שהוא רימה את הצוות, כמובן שהוא לא רצה לעשות את זה, הם תמיד נדבקים לעניינים שלא שלהם, השיא הוא לא שהוא עבד על קמרון בכזו קלות, לא שהוא שיחק ככה ברגשות שלהם, שכמובן עניין אותו איך יגיבו, לכן הוא משך את זה כל כך הרבה זמן, השיא הוא עצם העובדה שעשה את זה! להתמסתל, סתם, בשביל מה? בשביל מי? בשביל הכאב שלו, שמן הסתם יהיה גם מחר. בעיניי זו העונה הכי טובה שהייתה, אנחנו סוף סוף רואים עד כמה הכאב משפיע על כושר השיפוט של האוס.

אוקי אבל...

אל תשכח שזאת תוכנית טלויזיה הרי אתה לא באמת תיראה כזה רופא יכול להיות שיש רוןפאים שהם קצת מהאוס אבל האוס הוא דמות מוקצנת נוראאאאא!!!! גם עם לבן אדם יש את כל התכונות האלו זה לא יתבטא ככה! ובמיוחד לא ברופאים רופאים הם בדרך כלל נחמדים וטובים!!.. זאת רק דמות אל תקחו אותה קשה מידי!.. =]

YaEl 15

New member
מסכימה איתך כמעט בהכל...

אבל האוס צודק...תמיד... (עזבו את ה"כמעט תמיד צודק לבסוף"...) ולכן (מנסיון) אם (חס וחלילה) בן משפחה שלי היה חולה במחלה שאי אפשר לאבחן, הייתי שמחה בסוף כשהוא היה מבריא (אולי לא בתהליך עצמו, אבל בסוף הייתי הולכת ומודה לא מכל הלב) והייתי מאושרת שלמרות כל הטירטורים וההעלבות, בן המשפחה ניצל, כי בסופו של היום (נשמע הרבה יותר טוב באנגלית
) מה שחשוב, זה אם הבן-אדם מבריא... האוס לא מסתכל רק על הסימפטומים והעובדות היבשות. הוא מביט לעבר הפסיכולוגי-משפחתי-חברתי (ועוד הרבה
) של המטופל. זה דבר שאף רופא אחר לא היה עושה. אני יכולה להביא לך רשימה ארוכה של מקרים (כמעט-כמעט כולם, למעשה) שאם האוס לא היה מטפל בהם, המטופל היה מת בלי ספק. אבל אני מסכימה איתך לגבי כל מה שכתבת (באמת הירהרתי פעמים רבות ב"מה היה קורה אם הייתי פוגשת את האוס", זה תמיד ניראה לי כפגישה לא הכי חיובית..וכנראה שגם לא הייתי מחבבת אותו...)

היי ../images/Emo13.gif

שמחה שאהבת את הפרק... ושסוף סוף הופעה כאן
מקווה שתופיעי כאן עוד אוהבת אנה :] אוחחח את ווילסון שלח... חחח בשבילי הוא יהיה תמיד קלואדיו....

וילסון תמיד מזכיר לי

את הבובה מהסרט Cast Away, עם טום הנקס, שהיתה לו בובה (כדור כדורגל) שהוא קרא לו וילסון, שהוא החזיק אותו רק כדי שיהיה לו עם מי לדבר, על מי לצעוק, ואת מי לזרוק

למעלה