שלום כולם

שלום כולם

שמי עדן,ואני מעוניינת להגשים לאיזשהו זוג נחמד את החלום המדהים ביותר אני בת 21,ועל בליינד אעבור כל מבחן באשר הוא מה עליי לעשות בכדי לאתר את הזוג המיועד? תודה מראש

angel Mom

New member
להיות בת 22

להיות חד הורית ויש עוד כמה - אבל קודם נתמקד בראשונים.

מירבי*

New member
שלום פלורנטינה../images/Emo140.gif

את אמא לילד שלך? זה אחד הקריטריונים לפונדקאית.

וואו

אני צריכה להיות בת 22 ואם שלילד משלי? ועוד חד הורית...? אין איזשהי דרך עוקפת חוקים טיפשיים אלו? כלומר,להיות אם חד הורית זה לא המצב הכי אידאלי להמצא בו למרות שהיום...הכל אידאלי בכל אופן,תודה על הפרטים

קרן10ני

New member
../images/Emo46.gifעדן צריך קודם להיות בנאדם

והחוקים "הטיפשיים" האלו נועדו להגן עלינו מאנשים טיפשים כמוך .מה לא בסדר להיות אמא לילד שלך קודם ולעבור הריון ומה יותר נפלא מלהיות אמא חד הורית ?זה כן המצב האידיאלי לרבים מאיתנו לדעתי את בפורום הלא נכון

סליחה?

אני מדמיינת או שתקפת אותי הרגע? אפשר להבין על סמך מה? קצת כואב להכנות טיפשה והרבה יותר לקרוא את הציטוט במשפטך הראשון הגנה? מפניי? האם את מכירה אותי או אפילו משהו דומה? אני מבינה שהמצב בו אתן ,האמהות ,נמצאות הוא קשה מנשוא ולעולם לא אוכל להבין בשלמות את הקושי אך בבקשה ממך אל תשפטי רצון עז לעזור אשר אינו נענה על ידי הרשויות וכאשר כל כוונתי טובה היא! במיוחד כאשר כל האמצעים ברשותי נמצאים. ויתכן שאני טיפשה,כן, בשל רצוני לעבור את התהליך הקשה והמייגע הזה עבור אנשים אחרים אך אני בוחרת להביט מנקודת המבט היפה בסיפור,בדיוק כמו שאיני שופטת אותך על גישתך קחי לתשומת לבך אני אומנם צעירה,אך הרבה אגרתי במזווי יום נהדר

הסבר לחוקים החשובים האלו

עלייך להבין, עדן, כי הפונדקאות הינה פרוייקט גדול, מורכב, מחייב ותובעני. נערה צעירה שנכנסת אליו, אולי מתוך מצוקה כלכלית או מתוך הרפתקנות - אינה כשירה לעבור אותו בהצלחה, כי הוא דורש הרבה מאד כוחות, סבלנות, יכולת עמידה במצבי לחץ ובגרות נפשית. זו הסיבה שמגבילים את הגיל התחתון לפונדקאיות - 22. לגבי ההריון והילד - חובה לדעת שהפונדקאית עברה הריון ולידה תקינים לפני שהיא ניגשת לתהליך. תארי לעצמך שמישהי שיש לה בעיה בכניסה להריון/נשיאת הריון/לידה תיגש לפונדקאות בלי שיש לה אפילו מושג על כך! זה עוול עבורה ועבור ההורים המיועדים. אם כך, היא חייבת להיות אם בעצמה כדי להוכיח שבאפשרותה להיות בהריון וללדת ללא שום בעיות. הסיבה לכך שהיא חייבת להיות חד הורית קשורה לדת היהודית - על מנת שלא תהיינה בעיות של ממזרות, ההלכה מחייבת שהפונדקאית תהיה לא נשואה. אני מקווה שהבהרתי לך מעט את הסיבות החשובות לחוקים ההכרחיים האלו, שלמרבה המזל של כולנו נחקקו במדינה ישראל, והם שומרים עלינו, ההורים המיועדים, ועל הפונדקאיות הנפלאות שמתגייסות להגשים את חלומנו. בהצלחה לך בחייך.

אז קודם כל

תודה רבה לך על גישתך הרכה ומסבירת הפנים החוקים אומנם כונו בפי מטופשים אך לא מבחינת מדוע נחקקו וכי אינם הגיוניים בעיניי אלא כי הם אוסרים עלי לעשות את אשר אני רוצה ולא מבחינה כלכלית אני מעונייינת לעשות זאת כמו גם לא מבחינה הרפתקנית-לא חסר לי דבר וחצי דבר בחיי פשוט בשבוע שעבר קראתי כתבה על פונדקאות ואמרתי-למה לא בעצם?! לכן נכנסתי לפורום הזה,בכדי לשוחח עם אנשים שקצת יותר ממני (קצת הרבה מסתבר) מבינים לגבי העניין ויוכלו לכוון אותי אם למצוא זוג אם לרדת מהרעיון לגמרי... אז תודה ובאמת יישר כוחן של הפונדקאיות אשר לא בשל תאוות הבצע עושות את המעשה הנפלא הזה! והמלצה חמה לכל בת גיל באשר היא- נועם ,ודרך ארץ קודמים לכל.שאפו מהם מלוא ריאותיכן. צ'או,ובהצלחה לכולן עדן

"שיעור לחיים"

התלבטתי המון אם להתיחס לדברים.... עדן יקרה, תודה על המחשבה, על התום שבך, על אהבת האדם שלך (ואני באמת באמת חושבת שמשם את באה) אבל חשוב שתדעי לפעמים הבאות כשיבער בך הצורך לתת, להתחבר לעוולות עולם, או לכאבם של אחרים, ללמוד קצת על הנושא לפני שניגשים אל האנשים ושואלים שאלות ישירות ... אם זה דרך קריאה של חומר מקצועי, דפי הפורום, להכיר את הנפשות הפועלות לפני שאת פונה אליהם ומביעה את דעותיך עליהם ועל מצבם.. רובינו אנשים עם משקעים.. יש כאן גם זוגות שקשה להם להתמודד עם המצב וגם פונדקאיות שעושות מעשה אצילי של נתינה... יום יבוא בעוד כמה שנים, כשתקימי לעצמך תא משפחתי אולי תביני מה קשים היו דברייך על משפחות חד הוריות.. על "חוקים טיפשיים" שאולי לך לא מתאימים, אבל אותנו מצילים ולנו נותנים חיים !!!!!!!!! מאחלת לך שתמיד תרגישי את הצורך לתת, אבל בעיקר שתלמדי מהחיבור הקטן שהיה לך היום איתנו על הדרך הנכונה לפנות אל אנשים... וכמו שמשנה מזל כתבה לך
על הכוונה !

למעלה