שלום כולם

hanuca

New member
שלום כולם

תודה על הזמן שהקדשתם ועל שניסיתם לנתח את הכתב שלי. אני מבין שבגלל שהוא לא ברור אי אפשר להוציא ממנו הרבה, אז אולי אני אצליח לסרוק אותו בהמשך השבוע. אבל בינתיים: אסטראל, קלעת בניתוח שלך. אריק, אל תיקח אישית את מה שהיה, בסה"כ די קלעת. ליטן, קלעת באופן חלקי, אבל לא רע יחסית למתחיל! עטרה, קלעת גם חלקית, אבל אני חושב שזה בגלל שהסתמכת (אולי באופן בלתי מודע ) יותר על מה שכתבתי כאן בפורום, ופחות על הכתב שלי. כי כתבת את ההתרשמות שלך אחרי הרבה הודעות שלי שקראת, דבר שבטח השפיע עלייך. אז תודה לכם ולהתראות בינתיים...

עטרה ב ט

New member
אלור מסיה חנוכה

דוקא לא הסתמכתי על ההתנהגות בפורום, אולי להיפך. בכל אופן, אתה תמיד מוזמן לנדנד ולהציק וגם להשתתף
וגם: אם אתה כותב משהו שקשור לפתיל מסוים, אנא אל תפתח הודעה חדשה. עם כל קפיצות ההודעה, זה מאבד תוך כמה שעות את ההקשרים.

אריק!

New member
תודה על תגובתך אם כי חלקה האחרון

יש בו מן הדמיון יותר מאשר משהו מבוסס, ובתור כזה, אפילו חצוף ומעליב. אין שום בעיה לומר למישהו שהוא קלע הרבה או חלקית, או בכלל לו ואף לחלק ציוני שליש, אבל להחשיד מישהו שהוא הסתמך על הנכתב בפורום יותר מאשר על הכתב לא ´זורקים´ באופן ספונטאני. אלא אם כן גרף הציונים שאתה מחלק נגזר באופן מחשיד מדי ממעלות או חסרונות שהדביק לך אותו מנתח, ואתה לא יכול להתאפק מלהכניס לו קטנה. אז קח לתשומת לבך ואל תכניס גם לי קטנה בגלל מה שכתבתי בנוכחי. להתראות ושבת שלום. אריק.

אריק!

New member
תודה על תגובתך אם כי חלקה האחרון

יש בו מן הדמיון יותר מאשר משהו מבוסס, ובתור כזה, אפילו חצוף ומעליב. אין שום בעיה לומר למישהו שהוא קלע הרבה או חלקית, או בכלל לו ואף לחלק ציוני שליש, אבל להחשיד מישהו שהוא הסתמך על הנכתב בפורום יותר מאשר על הכתב לא ´זורקים´ באופן ספונטאני. אלא אם כן גרף הציונים שאתה מחלק נגזר באופן מחשיד מדי ממעלות או חסרונות שהדביק לך אותו מנתח, ואתה לא יכול להתאפק מלהכניס לו קטנה. אז קח לתשומת לבך ואל תכניס גם לי קטנה בגלל מה שכתבתי בנוכחי. להתראות ושבת שלום. אריק.

hanuca

New member
סליחה עטרה

(ואריק) אם נפגעתם ממה שרשמתי, בטח שלא הייתה לי כוונה רעה, ואכן, מה שאמרתי מבוסס יותר על הדמיון מאשר על עובדות (יש לי דמיון מפותח, אמרתם
). אין לי רצון להכניס לך ולהתנצח איתך, אריק אלא רצון להודות בפנייך על הביקורת (הבונה) ועל כך שיידעת אותי שדברי עלולים לפגוע בעטרה. עטרה,פשוט, מה שרשמת נראה לי תואם את התנהלותי בפורום, ופחות מתאים לי, וחשבתי לי שאולי הושפעת (באופן בלתי מודע, כמו שציינתי) מכך. אתם לא חושבים שזה קורה? לדעתי יש משקל לא קטן(ואולי לא מודע), לאינטואיציה ולהתרשמות, כשמנסים לנתח אופי, גם בגרפולוגיה. יכול מאוד להיות שאני גם טועה, אבל במקום לתקוף אותי, אתם יכולים להסביר את דעתכם, אני לא חושב שזה חוצפה, אולי זו בורות, אולי זו דיעה שונה, אולי זה חוסר הבנה אבל בטח שלא נסיון להעליב. ואריק, החשדות שלך לא כל כך רציניים, באמת שה"ציונים" שנתתי לא תלויים במעלות או בחסרונות, כי כל אחד משופע באלה ובאלה, ואם תשים לב, כל אחד מה"מנתחים" רשם חסרונות ומעלות גם יחד.פשוט רשמתי פידבק כמו שבוקש. בכלל, כל החשיבה שלך עקלתונית, מאיפה באים לך הרעיונות האלה??? אם ניתחת אותי באופן שלא נראה לי מתאים, אני אגיד לך, כמו שאכן אמרתי וזהו.....אני לא אתן לך ציון רע ואנסה להכניס לך אח"כ בדרכים עקיפות וכו´ וכו´.... אין לי שום סיבה לנטור לאף אחד פה טינה, או להעליב אותכם או "להכניס" לכם, אלא להיפך, להודות לכם על שהקדשתם מזמנכם לטובתי... ואריק, באמת שאין לי כלום נגדך, אין לי מושג למה התחלנו (והמשכנו) ברגל שמאל. אז שבת
מנוחה לכולם

אריק!

New member
היי חנוכה

קרוב לוודאי שיש משקל להתרשמות ואינטואיציה כאשר מנתחים כתבי יד ואנשים בכלל, ואם מנתבים זאת בצורה נכונה זה לבטח גם פורה ותורם. מן הצד השני יש להיזהר מסחף של אלה, כמו מעירוב רגישויות של המנתח ולמנוע ככל שניתן מצב שאלה יטו את מסקנות הנתוח. היות שכולנו בני אדם קרוב לודאי שכל אחד שוגה בכך במדת מה. מודעות של אדם לעצמו היא מלת המפתח כאן, כמו גם שמוש בכלים בדוקים שימנעו סחף של דמיון ואינטואיציה. מקוה שהצלחתי להסביר. כל טוב. אריק.

למעלה