שלום כולם..
אמ.. קרו לי כמה דברים נורא מפחידים.. ואני חייבת לזה הסבר אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי:
כל פעם כשאני לבד בבית אני לא רק מרגישה שמישהו איתי אני גם שומעת רעשים, אני שומעת מישהו מתעסק עם הכלים של המטבח, כאילו אוכל פשוט נוגע בצלחת בכוסות במזלגות, אבל כשאני קמה לראות מה זה אני פשוט לא רואה כלום כאילו הכול בסדר..
כל הזמן הכלב שלי נובח בלילות נובח על איזשהי נקודה שהוא מסתכל ומפחד, הוא מסתכל על אותה נקודה והוא מתחיל לנבוח נורא חזק ואחרי כמה זמן הוא מפסיק, ושוב חוזר לנבוח..
ביום כיפור הייתי בחוץ עם חברות שלי ועברנו בדיוק ליד הבית, אני הסתכלתי על הבית שלי ולא היה אף אחד בבית אמא שלי הלכה לדודים.. אז הסתכלתי על החלון אצלי ראיתי את האור מכובה הסתכלתי נדלק ושוב התכבה, עליתי מהר הבית חשבתי יש פורצים נכנסתי הביתה ולא היה פשוט אף אחד, ומאז אני נורא פוחדת והעניין הזה פתוח אצלי ואני לא יודעת מה ההסבר של זה.
כל פעם שאני רואה טלוויזיה בערב בסביבות 22:00 אני שוכבת ואני פשוט מרגישה שמישהו מתיישב איתי על הספה ומסתכל עליי ואין אף אחד! אני לא יודעת כבר מה לעשות כל ערב זה ככה.. והלכנו לבדוק את המזוזות אצל הרב והן תקינות.. אני פשוט לא יודעת מה לעשות, חברה שלי אמרה לברר מה ההיסטוריה של הבית הזה ואולי גם לטהר אותו במי מלח.. תעזרו לי בבקשה.. תודה
אמ.. קרו לי כמה דברים נורא מפחידים.. ואני חייבת לזה הסבר אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי: