שלום כולם...

twister15

New member
שלום כולם...

אני די חדש בפורום..יותר גולש פסיבי.. אז החלטתי להעלות תמונות כדי לדעת מה אתם חושבים ...מה בסדר\לא אז ככה אני בן 16.5 מתאמן כשנה שוקל 60 1.67 בערך... תודה!

dutchman

New member
חטוב אבל חסרה מאסה רצינית בחזה

ובידיים חוץ מזה באמת גוף יפה כל הכבוד

MidNight Flame

New member
אחוז שומן מצויין, נדרשת עבודה...

קשה על החזה ואני רק מניח כי לא רואים אבל גם על הגב.

twister15

New member
תודה...

אבל איך אני עושה את זה?.. ידיים אין לי בעיה אולי לא רואים כ"כ טוב בתמונה אבל בחזה אני יודע שחסר קצת מסה.. ואני עובד די חזק על החזה

מצטער להגיד לך ידידי ../images/Emo10.gif

קודם כל , יש לך אחלה גוף , הלוואי יכלתי להתחטב כמוך , אני שחיף במקור ,אבל אני לא מצליח להתחטב עד שהריבועים בולטים לי כמו אצלך .. בכל אופן , אני מצטער להגיד לך , אבל כדי להגדיל את החזה , תצטרך לוותר לזמן מה על הריבועים , אתה צריך לעבור למאזן קלורי חיובי כי פשוט חסר לך הרבה מסה בחזה, החזה שלך נורא נורא "דק" תכנס לכמה חודשים למאזן קלורי חיובי, גם ככה הקיץ עומד להגמר והריבועים יהיו מתחת לסוודר .. ועד לקיץ הבא יהיה לך חזה מטורף .. אגב איך אתה עובד על חזה ,אולי נוכל לתקן אותך..

twister15

New member
אז ככה..

לא הבנתי...אם אני אוותר על הריבועים כמו שאמרת...כשאני ארצה להחזיר אותם אז גם המסה בחזה\ידיים לא תירד גם?..... ואני עובד על החזה: בנץ פרס 12X4 בנץ פרס שפוע חיובי 12X4 בנץ פרס שפוע שלילי 12X4 אחרי זה פרפר במכונה אותו דבר 12 כפול 4.. ובנ'ץ פרס עם משקולות

Pommi

New member
יותר מדי סטים ../images/Emo4.gif

או שתרים משקל, או שתגוון בתרגילים איכשהו (סופר סטים, דרופ-סט)...

זה הרבה מדיי !!

קודם כל , אם אתה שואל את עצמך מה אני עושה בשישי בערב בפורום , אז זה כי אני לא בבית ונשארתי באונ' ללמוד .. דבר שני , יש לך יותר מדיי תרגילים .. 12 סטים לחזה היה מספיק

twister15

New member
אז איך אתם מסבירים..

את זה שאני עושה יותר ממה שצריך ובכל זאת ההתפתחות בחזה דלה?

arbel2

New member
בגלל שאתה עושה יותר מדי

"כל המוסיף גורע" תופס פה

שריר זה כמו פוקימון

אסור לך להשתמש בו הרבה ,אחרת אתה מעייף אותו והוא לא מתפתח .. אתה רוצה שהחזה שלך יהיה באלבאזור כל הזמן ? i don't think so אז תפסיק להעמיס עליו באופן מוגזם , והוא יתפתח ולדעתי הבעיה היותר גדולה שלך זה המאזן הקלורי ורואים שהוא נמוך לפי הריבועים

MidNight Flame

New member
יותר מידי סטים, יותר מידי חזרות

למה 12 חזרות ולא 8? למה 12 ולא 6? 7? 9? ולמה לעזאזל יותר מ15 סטים לחזה? וגם זה יותר מידי 12 סטים לחזה בהחלט מספיק.

וסימון

New member
נצל"ש לגבי 7 חזרות

יש משהו מסתורי ב 7 חזרות כבדות. לא 8 ולא 6. תנסו ותראו.

למעלה