שלום כולם

פנינית23

New member
שלום כולם

מקווה ששלום כולכם טוב. מה ניראה לכם שציפורנת חודרנית מספרת מבחינה הוליסטית??? מה בכלל ציפורניים מספרות לנו...? אני יודעת שהם מספרות על ה"חלון" שלנו אל העולם...מה אתם יודעים?? רק טוב, ו....התגעגעתי :) פנינית

היי פנינית, ברפואה סינית

הציפורניים משקפות את מצב הכבד. זה כולל את מצב הדם והרעילות בו. שמעתי הרבה על אדם בשם צבי ציפורניים שנפטר כבר וביתו ממשיכה את דרכו. הם קוראים בציפורניים בצורה מדהימה. בלימודים נתנו לנו כמה אינדיקציות, כמו: פטריה = הפרעה במע' חיסון, חיוורון = חולשת דם וחרדה, קווי רוחב = מתח מתמשך, קווי אורך = בעיות נשימה, חורים ושקעים = בעיות עור, מעויינים לבנים בשורה אנכית = ייתכן גידול... בקיצור, עוד ספר פתוח לחיים הפנימיים של האדם. הוליסטית אין לי רעיון כרגע, אולי זו האדמה שבאוויר ואם היא לא מאוזנת זה אומר שלאדם יש חשיבה נוקשה מדי? סופשבוע טוב!

פנינית23

New member
וואוו....

נפלא! תודה רבה! איך מגיעים לחומר של "צבי ציפורניים"? אני רוצה עוד משם!!!

היי פנינית,

הקלדתי "צבי ציפורניים" בגוגל וממה שעלה הסתבר שגם ביתו איילה כבר נפטרה. מאחד הפורומים אני מעתיקה לך את התשובה הבאה: "שלום לך, במידה ואת מעוניינת להשתלם וללמוד את שיטת האבחון לפי הצפרניים או ברצונך לקבל אבחון, אני שמחה להפנות אותך לד"ר סולם חוה או ד"ר סולם יום טוב, שניהם מומחים בתחום. את מוזמנת להתקשר ולהתייעץ. 2806273 - 050" בלי אחריות... יום טוב!

למעלה