שלום כולם!

i am natali

New member
שלום כולם!

היי מה קורה? אני חדשה אני יודעת ממש קצת על כישוף וכו.. אז רציתי לשאול כמה שאלות.. 1.אילו סכנות תלויות בהתלת כישוף? 2.יכול להיות מצב שהתוצאה תהיה הפוכה מ-משרצינו? 3.אפילו אם בן אדם אינו מנוסה הוא יכול להתיל כישוף? 4.שיקויים זה גם קישוף?אם כן בשיקוי צריכים להיות מריכבים הקשורים לדבר שאנו רוצים שיקרה?ובזמן ש-"מבשלים" את השיקוי צריך לומר דיקלום קצר הקשור לכישוף? 5.היו מכירים בהם אנשים מתו מתוצאה של כישוף?(זה שהתיל את הכישוף מת?? 6.האם תקבלו אותי לפורום? 7.אילו צמחים אפשר להוסיף לשיקוי ומה תוכנתיהם?(איך הם ישפיעו על הכישוף? 8.איפה ניתן ללמוד על האומנות של חיזוי העתיד בכדור בדלוח? אפשר ללמוד על זה באיטרנט?אם כן אז אתם יכולים להביא לי ת'אתר?? טוב זהו תודה רבה להתראות!

זה דווקא האתר האחרון

שכדאי להיכנס אליו. האתר לא ברמה, מעוות וגונב מידע. בנוסף האתר גם מלא בשקרים. שאלות אתה יכול לשאול גם כאן. אתר מומלץ הרבה יותר: www.magick.co.il

ברוך הבא

1. הסכנות תלויות בדרך שבא את בוחרת לעסוק בכישוף. יש מסורות שונות עם סכנות שונות. הסכנה תלוי במה תבחרי לעשות ואילו הכנות תעשי לפני זה. 2. בהחלט יכול להיות 3. אדם לא מנוסה יכול להביא למישהו אגרוף או לאפות חביתה. אדם מנוסה יכול להרוג מישהו בנגיעה או להכין ארוחת גורמה. באופן כללי העקרונות עליהם פועלת המאגיה פועלים גם ביום יום וכך או אחרת רוב האנשים משתמשים בהם (גם לא במודע). עיסוק במאגיה זה לימוד להשתמש בכוחות האלה באופן מודע. 4. תלוי איך את מגדיר כישוף 5. כן 6. לא רואה סיבה שלא 7. לכל צמח התכונות שלו ואם אלה התכונות הדרושות אז יכול להיות הגיוני להוסיפו 8. בזה לצערי אני לא מספיק מבין כדי לענות כאן על השאלה. מציע לך לחפש חומר על Scying

למעלה