שלום כולם

dralan

New member
שלום כולם

טוב, תודה על העזרה בפעם שעברה, אני מחזיר חלק מהשאלה ומוסיף חדשות: 1. האם תוכלו להסביר לי מהם רוק אלטרנטיבי ורוק פסיכודלי? 2. האם סגנון המטאל הוא בעצם סוג של רוק כבד? 3. האם תוכלו להביא לי שירים מומלצים שמשקפים את הסגנונות השונים, ככה שגם אבין טוב יותר?

הוד11

New member
אני ינסה לעזור לך

רוק אלטרנטיבי הוא רוק שיוצא מהמסגרת המקובלת של הרוק המוכר. אמני הרוק האלטרנטיבי משלבים בין מספר סגנונות רוק ויצרים סגנון שייחודי להם. להקות בולטות בז'אנר הזה הן להקות דוגמת הפיקסיז הסמאשינג פאמפקינס, עכשיו הם הארטיק מאנקיז ועוד רבים וטובים תוכל גם למצוא בפורום מוסיקה אלטרנטיבית רוק פסיכודלי הוא ז'אנר שהתפתח והגיע לשיאו בסוף שנות השישים. ז'אנר שהמאפיין שלו אם אני הבנתי נכון שהשירים נכתבו בהשראת סמי הזייה דוגמת אל אס די. אמנים בולטים הם הביטלס, ג'ימי הנדריקס ובארץ הצ'רצ'ילים, עוד מידע תוכל למצוא בפורום תרבות פסיכדלית המטאל הוא אכן התגלמות של הרוק הכבד. המטאל התפתח מהרוק הכבד המקורי (לד זפלין אוזי אוסבורן ודים פרפל)והפך בסוף שנות השבעים לכבד יותר ויותר עם להקות כמו איירון מיידן שהיו חלוצי ה"האבי מטאל" סגנון רוק ששם דגש על סולאים מהירים ווירטואזים בגיטרה ובס תופים רועשים. בשנות השמונים המטאל הפך לז'אנר בפני עצמו בשל מגוון הלהקות והסגנונות שמכילות אותו אבל הוא עצמו הרוק הכבד.

למעלה