שלום כולם!!~**~*

NasTy GirL

New member
שלום כולם!!~**~*

אני לירי בת 12. אני סובלת ממשהו שנראה לי כמו דיכאון, אני לא מטופלת אצל פסיכולוג, ואני רוצה לעזור לעצמי-ללא עזרה מקצועית כלשהי. יש איזושהיא דרך לטפל בעצמי, בלי טיפול פסיכולוגי (ההורים יודעים על הדיכאון)? אני פשוט לא רוצה להיעזר בפסיכולוג-כי זה לא נראה לי משהו שאני אוכל לעשות, ואני רוצה לטפל בעצמי, כי זה מאאאאאאאאאאאאד מפריע לי ביומיום... ממני, לירי

גרא.

New member
נסי להעסיק את עצמך בפעילויות שונות

במו ספורט,מצאי חוג בנושא שאת אוהבת,אם יש כזה.יכולה מאד לעזור לך חברה טובה,עימה תוכלי לשוחח על רגשותייך.וללא קשר,כדאי לך להתחיל לכתוב יומן אישי,מדי יום.לבסוף,לעיתים בעל חיים ביתי,כמו כלב למשל,עשוי לתרום המון לרגשותייך.בכל מקרה,הרצון והמוטיבציה שלך להתמודד עם מה שאת סובלת,שנראה לך כמו דכאון,הם המפתח לצאת מהרגשות הללו.אבל,אם זה לא ילך,וזה לא ילך ושום דבר לא ישנה את רגשותייך השליליים..כדאי שתשוחחי עם יועצת בית הספר, והיא כבר תדע להנחות אותך מה לעשות.מחזיק לך אצבעות.

NasTy GirL

New member
ת´נקס אבל...

אני רוקדת המון, ויותר מזה אני לא יכולה לעשות-כי אני (לאחרונה) מתנשפת אחרי כל דבר-ויש לי התקפים מוזרים כאלו... אני נמצאת כבר בחוגים שונים, כמו ריקוד ונגינה על פסנתר (שנה שביעית ברציפות). אני מדברת עם החברות שלי על הכל, אז הן כבר יודעות על זה... אפילו דיברתי עם ההורים. אני לא יכולה לכתוב יומן אישי-כי ברגע שאני מתחילה לכתוב את זה אני לא מקפידה, אבל יש לי כזה דבר-אי שם במעמקי המגירה, שאם אני רוצה אני יכולה לכתוב בו... יש לי שני חתולים ו10 תוכים. החתולים שלי, אחד בן 17 וחצי (דהיינו, הוא עם המשפחה עוד מלפניי
) והשנייה בת 5 וחצי-הדבר הכי מתוק בעולם (אני אצרף תמונה שלה). המצחיק הוא, שאני חתולה-בדגם של בנאדם...יש לי את כל תכונות החתולים (עד כדי כך, שבעבר הייתי שורטת אנשים
). תודה, על המחמאה, והיום גם עשיתי משהו בנדון... קיבלנו היום תעודות, ולפני חלוקת התעודות היו לי שני התקפים. אמא באה לאסוף אותי והלכנו לרופא שלי. הוא נתן לי מס´ טלפונים של שתי פסיכולוגיות [יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]. כ"כ חיכיתי שאני אלך כבר לפסיכולוגית-כי נראה לי שאני באמת צריכה עזרה... לפסיכו´ של ביצפר, אני לא רוצה לגשות-ועכשיו גם לא צריכה, אבל בכל מקרה, היא בנאדם מגעיל ומטומטם שאני לא רוצה להפתח אליו...
@
@
לירי
@
@

גרא.

New member
טיפול יכול להצליח רק אם למטופל,יש

מוטיבציה,ורצון להעזר ולהתמודד עם קשייו.ממכתבך,עולה כי את עושה המון כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך,וזה נהדר..גם ההחלטה,הצפייה שלך לטיפול פסיכולוגי,היא נכונה,ומעידה על גישה בוגרת ונבונה להתמודד בעזרת אדם נוסף עם קשייך,ולא בעצמך,כפי שרצית קודם לכן.כתבי לנו בהמשך על מה שקורה עימך.

NasTy GirL

New member
נחשו מה?!

בסוף גם לפסיכולוגית אני לא יכולה ללכת! מעניין אותי איך כל הפסיכולוגיות הטובות שבראשון פתאום תפוסות... כ"כ רע לי, התחלתי כבר לפגוע בעצמ (פיזית)... וזהו...
@
@
לירי
@
@

למעלה