«¥ Dark Angel ¥»
New member
שלום כולם!!
אני מניחה שאני לא היחידה שקיבלתי את ההודעה הזאת (אח"כ היא כתובה) בפורום רוחות והעולם הבא ושלחו לי מסר "שיוכיח" לי שרוחות הן לא מציאותיות. אז הנה תגובה שכתבתי ואני רוצה שגם מי שכאן סתם כדי להוכיח שמיסטיקה לא קיימת. אבל קודם כל הנה ההודעה ששלחו לי: הנה היא- הודעה מ: צלילים קסומים אל: «¥ Dark Angel ¥» תאריך: 14/05/2006, שעה: 19:37:43 רוחות רפאים קיימות רק בעולם האגדות, זו האמת
למרות שזה עצוב, רוחות רפאים הן המצאה מטופשת של בני אדם, אפילו פרטתי שיטה פשוטה לבחון זאת, קרא/י בבקשה את השירשור הבא, את כל ההודעות לא רק את הראשונה - http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=15842&msgid=10529222 משתמש בצלילים. והנה מה שהשבתי שכדי שיקראו קראתי את מה ששלחת. אם לא איכפת לך אז תקראי את שלי גם כל אחד יחייה באמונתו היא. ולא רק זה. יש לי דרך להוכיח את קיומם של הרוחות. קודם כל על פי חוק שימור האנ' (מניחה ששמעת עליו עם את יותר מכתה ט´) אנ´ לא נעלמת אלא רק מתגלגלת. העובדה היא שעדיין לא גילו לאן הולכת אנ´ הבן אדם שמת. ידעת שמתי שמתים מאבדים 21 ק"ג? מניחים שזהו משקל הנשמה. ולא רק זה. יש את התופעה של תקשור עצמי ואני מודעת עליו לחלוטין ומאמינה שזה אפשרי. אז הנה בדיקה קטנה שערכתי לא מזמן (לפני ששלחת לי את ההודעה) עשיתי סיאנס והעליתי רוח ושאלתי אותה "מה תהיה השעה כאשר אני יסתכל על הפלאפון שלי" היא ענתה נכון (3 פעמים, אותה רוח. וגם עשיתי עוד בדיקה אבל היא פחות רלוונטית). אבל לפעמים גם *לי* קורה שאני מתקשרת עם עצמי, אז אני מפסיקה את הסיאנס כי הוא לא אמיתי. שגם זה קורה לעיתים. אז את יכולה לחשוב שאין זאת אמת "העולם שאחרי המוות" אבל נסי לומר את זה לאלה שמאמינים בכך. כמו שציינתי פה כמה אפשרויות המוכיחות את קיומן ברמה מספקת אז יש עוד (פשוט חפשי ונסי, אם זה לא אמיתי אין לך מה להפסיד). תודה לך אם קראת את הודעתי! אם אתם רוצים תוסיפו עוד דרכים להוכחת קיומם של הרוחות. כי זה די מעצבן שכל פעם שאני אומרת שאני מאמינה בנושא סותרים אותי. אז הנה תגובה.
אני מניחה שאני לא היחידה שקיבלתי את ההודעה הזאת (אח"כ היא כתובה) בפורום רוחות והעולם הבא ושלחו לי מסר "שיוכיח" לי שרוחות הן לא מציאותיות. אז הנה תגובה שכתבתי ואני רוצה שגם מי שכאן סתם כדי להוכיח שמיסטיקה לא קיימת. אבל קודם כל הנה ההודעה ששלחו לי: הנה היא- הודעה מ: צלילים קסומים אל: «¥ Dark Angel ¥» תאריך: 14/05/2006, שעה: 19:37:43 רוחות רפאים קיימות רק בעולם האגדות, זו האמת