שלום כולם!!

שלום כולם!!

אני מניחה שאני לא היחידה שקיבלתי את ההודעה הזאת (אח"כ היא כתובה) בפורום רוחות והעולם הבא ושלחו לי מסר "שיוכיח" לי שרוחות הן לא מציאותיות. אז הנה תגובה שכתבתי ואני רוצה שגם מי שכאן סתם כדי להוכיח שמיסטיקה לא קיימת. אבל קודם כל הנה ההודעה ששלחו לי: הנה היא- הודעה מ: צלילים קסומים אל: «¥ Dark Angel ¥» תאריך: 14/05/2006, שעה: 19:37:43 רוחות רפאים קיימות רק בעולם האגדות, זו האמת
למרות שזה עצוב, רוחות רפאים הן המצאה מטופשת של בני אדם, אפילו פרטתי שיטה פשוטה לבחון זאת, קרא/י בבקשה את השירשור הבא, את כל ההודעות לא רק את הראשונה - http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=15842&msgid=10529222 משתמש בצלילים. והנה מה שהשבתי שכדי שיקראו קראתי את מה ששלחת. אם לא איכפת לך אז תקראי את שלי גם כל אחד יחייה באמונתו היא. ולא רק זה. יש לי דרך להוכיח את קיומם של הרוחות. קודם כל על פי חוק שימור האנ' (מניחה ששמעת עליו עם את יותר מכתה ט´) אנ´ לא נעלמת אלא רק מתגלגלת. העובדה היא שעדיין לא גילו לאן הולכת אנ´ הבן אדם שמת. ידעת שמתי שמתים מאבדים 21 ק"ג? מניחים שזהו משקל הנשמה. ולא רק זה. יש את התופעה של תקשור עצמי ואני מודעת עליו לחלוטין ומאמינה שזה אפשרי. אז הנה בדיקה קטנה שערכתי לא מזמן (לפני ששלחת לי את ההודעה) עשיתי סיאנס והעליתי רוח ושאלתי אותה "מה תהיה השעה כאשר אני יסתכל על הפלאפון שלי" היא ענתה נכון (3 פעמים, אותה רוח. וגם עשיתי עוד בדיקה אבל היא פחות רלוונטית). אבל לפעמים גם *לי* קורה שאני מתקשרת עם עצמי, אז אני מפסיקה את הסיאנס כי הוא לא אמיתי. שגם זה קורה לעיתים. אז את יכולה לחשוב שאין זאת אמת "העולם שאחרי המוות" אבל נסי לומר את זה לאלה שמאמינים בכך. כמו שציינתי פה כמה אפשרויות המוכיחות את קיומן ברמה מספקת אז יש עוד (פשוט חפשי ונסי, אם זה לא אמיתי אין לך מה להפסיד). תודה לך אם קראת את הודעתי! אם אתם רוצים תוסיפו עוד דרכים להוכחת קיומם של הרוחות. כי זה די מעצבן שכל פעם שאני אומרת שאני מאמינה בנושא סותרים אותי. אז הנה תגובה.

Dark faith

New member
ממליצה לך לחסום את המשתמש...

זהו גולש שמטריד את גולשי הפורום כבר שנה שנייה בערך, כל כמה חודשים שולח מסרים זהים לכל הגולשים.... לא להתרגש...

חח תודה

וואי אין לו חיים הא? כמה צריך להיות משועמם כדי לעשות כזה דבר.. ועוד לחזור על זה??

סליחה? ../images/Emo12.gif זו ממש לא הטרדה!

הגולש הנ"ל מוכר לי מפורומים אחרים, לדבריו זהו מסר אישי שהוא שולח באופן חד פעמי לאנשים חדשים שמגיעים לפורום, מעבר לזה הוא לא יוזם מסרים נוספים אם לא עונים לו או אם מבקשים שיפסיק, הוא בסך הכל מנסה לחנך אנשים לחשיבה מדעית וביקורתית, הכוונה שלו היא כוונה חיובית, גם לא ראיתי קללות במסרים שלו, מה האנטי הזה? מה שהוא עושה לגיטימי, הבן אדם בסך הכל מביע את דעתו מאחר ובפורום הוא לא יכול לעשות זאת עקב היותו חסום. קל מאד לקרוא לגולש בעל דעות שונות משלכם "מטריד", מסר חד פעמי זו לא הטרדה, דיי לסתימת הפיות כאן.

Dark faith

New member
זהו גולש,

שעוד בתקופתו של המנהל הקודם נחסם מהפורום. ונחסם מהפורום ע"י כינויים שונים. גולש זה נוהג לשלוח הודעות כל תקופה מסויימת. אני מנהלת של פורום זה רק חודשיים- וקיבלתי ממנו לערך 3 הודעות- אשר אותן הוא מעתיק ושולח למספר חברי פורום. נוסף על כך, הוא זכור לי בתקופה שהייתי גולשת בפורום (לא מנהלת) גם שם הוא נהג לשלוח מסרים. ולא פעם ולא פעמיים גולשים הביעו את אי שביעות רצונם משליחת המסרים הללו. לכן- אני אישית ממליצה, בשביל לא להתעצבן לפעם הבאה- פשוט לחסום מהמסרים. וזאת לאור למידת לקחים מהעבר. וסתימת הפיות? לכל אחד יש את הזכות לחסום באופו פרטי גולש X או Y בתיבת המסרים שלו- אין כאן כלל מאפיין של "סתימת פיות". להיפך- יש כאן הטרדה חוזרת. חשוב לציין אגב, שהגולש הזה הינו מנומס ומתורבת, ונראה נעים הליכות...חבל שהוא בוחר בדרך הזאתי, אני בטוחה שהוא היה יכול לתרום לפורום, ע"י דעותיו שמנוגדות לאמונתנו...

חיימוo

New member
אל תתמי גב' "אמונה אפלה"

הרי אם הוא היה כותב כאן בפורום באופן מתורבת ומנומס, כמו שהוא עשה כשהיה כאן המנהל הקודם (שנהג לחסום אותו ואז התעלם מהמסרים שצלילים שלח לו) אז ממילא בשלב כזה או אחר הוא היה עולה לך על העצבים, והיית מחליטה להפעיל את שרביט המנהלת ולחסום. וזאת היא הסיבה היחידה שהוא לא כותב ע"ג הפורום. רוב אנשי הפורום הזה אינם ליברלים, ואינם מוכנים שיהיה כאן משתמש אשר יביע עמדות ביקורתיות וספקניות.

Dark faith

New member
המנהל הקודם בחר לחסום אותו,

משיקוליו. חסימה של גולש איננה דיון לרבים, ואם הגולש הזה מעוניין לדון איתי בנושא- הוא יודע לאן לפנות.

Dark faith

New member
זה נראה לך הגיוני לדון

על נושא אישי שכלל לא קשור אלייך בפרסיה?

למעלה