שלום כולם!

liortzipor

New member
שלום כולם!

אני בת 19. חצי שנה לתחילת הלימודים. הייתי רוצה לעבור מלהיות מזכירה לעבודה מוקדנית בשירות לקוחות. איזו חברה, לדעתכם, הכי מומלצת? מבחינת סביבת העבודה, המשמרות והשכר? המון המון תודה מראש, מאוד תעזור לי תשובתכם

Musi© Gi®l

New member
מאיזה איזור את?

לא חסר מוקדים רק אל תגידי שאת הולכת ללמוד כי בדרך כלל ירצו שתתחייבי לתקופה ארוכה.. פשוט לקראת הלימודים תגרמי להם שיפטרו אותך

Musi© Gi®l

New member
ולגבי העבודה-

עבודה מתישה ושוחקת מול ציבור לקוחות ישראלי, עם שכר התחלתי בסביבות המינימום <אולי שקל שניים יותר> בדרך כלל במשמרות, לפעמים לא, אנשים נחמדים, צעירים בעיקר, משכורת חרא, יש מצב להגדיל אותה קצת אם עומדים ביעדים, ויש אופציות קידום בדרך כלל ולעבור מוקדים והכל, אבל בטח זה לא רלוונטי לך, כי את נוטשת בעוד 5 חודשים

liortzipor

New member
אני ממרכז ת''א.

ואני יכולה להמשיך לעבוד בזמן הלימודים אבל אולי עדיף שלא אציין את זה. פשוט מעניין אותי איפה יש את השכר הכי גבוה את התנאים, סביבת אנשים צעירה (בתור עבודתי ממזכירה- הסביבה שלי היא 45+, לא משו...). ולא שומדבר מכירתי או שיווקי- רק שירות או תמיכה. מחכה לשמוע מה יש לך לומר (אגב, למה המירמור בתשובה הראשונה?)

Musi© Gi®l

New member
טוב במרכז לא חסר מוקדים

תיכנסי לאחד האתרים של הצעות עבודה ותתחילי להפציף בקו"ח. סביבת עבודה ברוב המוקדים היא סביבה צעירה. וכל מוקד שירות כמעט הוא גם מכירתי, נראה לי. תמיכה , זה מעולה אם יש לך ידע. למה מירמור? כי זה לא קל בכלל לעבוד מול לקוחות ישראלים, עם שכר זעום, והרבה דרישות.. תאמיני לי רוב האנשים שעובדים בזה, עובדים בזה כי הם עדיין בהתחייבות ..

למעלה