שלום כולם...

שלום כולם...

אני חדשה...נעים מאוד הייתי בקשר עם איזה בחור קודם בטלפון...יצא לנו לדבר לא מעט עד שהחלטנו להיפגש אבל..אפילו בטלפון היו לו פתאום כל מיני קטעים שהוא לא רוצה לדבר איתי יותר...מקלל אותי, כועס עלי וכאלה נפגשנו...היה אחלה של פגישה ויום אחרי עשיתי טעות...הוא לא מוכן לסלוח הוא רוצה זמן לעצמו ~שאין לי בעיה עם זה~ הוא מחליט שוב החלטות לבד אומר שאנחנו לא מתאימים ולא מוכן להגיד לי למה אפילו בקיצור אתמול הוא גם התחיל להגיד שאני חולת נפש ושאף אחד לא יצא איתי כאילו מה??? החזקתי ממנו הרבה יותר ואני עכשיו ממש מאוכזבת למרות שמה שאני מרגישה זה עצבים ולא אכזבה זהו נראה לי קרח

אופס....

איזה פאדיחה....כבר??? רק הגעתי ואני עושה פאדיחות מצטערת...לא התכוונתי לשלוח כ"כ הרבה הודעות פשוט המחשב אמר שיש תקלה אז ניסיתי שוב ושוב... מצטערת קרח

J-סיקה

New member
נראה לי שהבחור עצמו לא מאופס ../images/Emo3.gif

מה פתאום שיצעק או יקלל אותך ??? איך הוא מעיז? לדעתי הוא זה שיש לו בעית סכסוך עמוק עם עצמו ולך צריך להיות טוב שאת בלעדיו כי נשמע לי קצת אלים האיש הזה שלך ..... אז הישמרי לך

shooki11o

New member
הוא לא נראה לי חכם במיוחד

הייי מלכה ! ! ! קודם כל ברוכה הבאה למחוזותינו כולי תקווה שבמהרה הקרח ימס ותשאר רק המלכה... לאחר מיכן הרשי לי להזדהות לפחות עם חלק מהסיפוא רותו חלק שהוא מחליט שאתם לא מתאימים בלי להגיד למה...בלי לתת הזדמנות. אני מאוד מקווה בשבילך שמהר מאוד תצאי מזה והזמן הוא שיתן לו להבין כי בן/בת זוג לא בוחרים בהינף יד יש הרבה דברים שאולי לא רואים במבט ראשון אבל הדברים האלה הם החשובים באמת

אולי כן ואולי לא

אולי הוא יבין מה שאמרת ואולי לא...מי יודע? רק זה שלמעלה בקיצור..הכי מעצבן זה שהוא עכשיו החליט לקלל אותי ולרדת עלי ולמה? מה כבר עשיתי לו קיבינימט? ~סליחה שאני מקללת, קצת עצבנית מהקטע~ שילך שיכפיש את שמי ברבים...לא איכפת לי...אני יודעת שאנשים שמכירים אותי ויודעים מי אני לא ישימו על מה שהוא אומר אבל בכל זאת...למה? אני יודעת שאני לא ארד לרמה שלו ויעשה את אותו הדבר כי אני כבר מזמן עברתי את הגיל הזה למרות שאנחנו באותו הגיל תודה לך שוקיל´ה יום מעולה שיהיה לך מלכתוש

shooki11o

New member
זה שוב אני...

קודם כל תודה על בירכת היום המעולה ... אח"כ אני יכול להגיד לך שאדם שמקלל סימן שהרמה שלו לא שווה יחס כלל כי עם כל זה שאני מבין שאנשים רוצים וצריכים לפרוק זעם אבל יש אלף ואחת דרכים לעשות את זה רק לא על האדם שלצידך מהסיבה הפשוטה: הוא לצידך ולא נגדך. בקיצור מילים הם רק מילים ואנחנו אלה שגורמים להם להיות יותר או פחות. אז המשך ערב נחמד ולילה טוב לך מלכיתוש.

גינגית1.

New member
תעזבי את הדבר הזה!

עכשיו זה הזמן אחרת אחר כך זה יכול להיות יותר מאוחר אז יצא זבל של בנאדם (ההתבטאויות שלו ממש לא יפות) כואב אבל תמשיכי הלאה.

shoshi1

New member
יש דגים אחרים בים

תקראי שוב את התיאור שלך לבחור ותביני לבד כמה הוא לא מאוזן

צודקות....

צודקות בהחלט אפילו...אבל כואב, כואב לחשוב שהוא אמר לי בפנים אני אוהב אותך ואמר מילים יפות וכל מיני הבטחות...קשה לי להאמין שכל זה עבר לו בשניה אחת ולא איכפת לו בכלל אי אי אי כל פעם אני מגלה מחדש כמה אני תמימה מה יהיה קרייס סטייק???!?!?!?!?!? מלכתוש

גינגית1.

New member
אף פעם לא נגמלים ממנה

זאת אומרת, מהתמימות - והיא לא חסרון (לפעמים כן) - בדרך כלל היא יתרון ענק - זה האמיתי, את מבינה. אז גם לי זה קרה פעם - וזה כאב נורא אבל זה גם עבר לי. לומר שהיום אני פחות תמימה? לא אני לא פחות תמימה אבל את השיעור שלי אז למדתי. תמשיכי הלאה מלכתוש - יהיה בסדר
ואיך אומר רמי קלינשטיין: "הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב..." וכמה שהוא צודק!

גינגית1.

New member
טעות בתחביר - זאת אומרת

כתבתי שמאוחר יותר זה יכול להיות יותר גרוע!!!!!!!!!!!!!!! שימי לב ושמרי עצמך

mariana

New member
היי ברוכה הבאה

היי! אני לא מבינה מה את מתעסקת עם אנשים כאלה. תיזרקי את הבחור הזה לים הוא לא שווה אותך. ואיך הוא יכול לאהוב אותך ישר משיחות בטלפון? לי נראה שהוא רצה להשיג מימך משהו וכשהוא ראה שזה לא הולך אז הוא התחיל להשפיל אותך( את יודעת עיניין של עצבים) אני ממליצה לך לנתק את הקשר הזה איתו בכלל אפילו בטלפון. בהצלחה וחיבוק ממרין

*rinat*

New member
ברוך בואך

קודם כל הפורם הזה הוא אחלה לפי דעתי אז שיהיה לך פה בהצלחה ותהני..... עכשיו בקשר למה שרשמת למה נפגשת אם אותו הבחור אם מלחתחילה הוא קילל אותך השפיל אותך וכו´?. את ציינת שעשית טעות אם היית רושמץ מהיא זה היה מאוד עוזר כי אולי פגעת בו במשהו... בכל אופן הוא נשמע ממך פסיכופט עזבי אותו מה עדיף לך לקבל יחס משפיל או להיות לבד כמה זמן עד שיתפס מישהו אחר בחכה???? אז קדימה לכי לדוג!!!!!!!!!!!

למעלה