שלום כולם

• פותח הנושא CSTR
  • פורסם בתאריך

CSTR

New member
שלום כולם

אני חדש בפורום הזה כבר כמעט 3 שנים שהחיים שלי בזבל חשבתי על להעמיק במאגיה אני לא יודע כ"כ הרבה.. בעצם אני יודע כמעט כלום אז חשבתי ללכת הנה ושתעזרו לי מה אתם אומרים אתם יכולים לעשות לי קורס מזורז באיך לגלות את המאגיה שאני מסוגל לגלות?

CAT4

New member
אני יכול לנסות.. ../images/Emo18.gif

על רגל אחת. בעולם הזה אתה מוקף בכל מיני חושים שעוברים לידך ובתוכח אתה רק צריך לדעת איך להרגיש אותם. את זה אתה בטח קבר יודע אתה רק לא יודע איך
אז ככה כל הידע שאת החפש נימצא עמוק עמוק אצלך אתה רק צריך להקשיב לעצמך ולראות לאן זה יוביל אותך. מקווה שעזרתי. אבל מילים גדולות עדין לא עושות כלום אתה עדין צריך לעבוד הרבה. Y.G.A the CAT

white-raven

New member
הללויה

סוף כל סוף מתחיל שלא חושב את עצמו אחרי חמש דקות אימון לרב מאסטר כלל עולמי... אני אישת מאמין בכך שאסור לתת את התשובות לאדם מכיוון שלכל אחד\ת מאיתנו יש השקפה ואמת שונה קצת מלאחר\ת אבל אם תרצה הכוונה בכדי להגיע לתשובות המתאימות לך ואותן אתה מחפש אני עומד לרשותך. (בגבולת הידע שלי כמובן) תמיד טוב לראות אדם שרוצה ללמוד ובקשר לקורס מזורז אפשרי אבל לא טוב...אתה אולי תצליח ללמוד אבל לא תפנים את המידע שתקבל... בהצלחה בהמשך הדרך שלך WHITE-RAVEN

nepthys

New member
תראה...

הממ..אני מניחה שכן, מאגיה זה כן דרך לשפר את החיים שלך. אבל יותר בצורה של להעשיר אותם בפילוסופיה (כן כן, אנשים, מאגיה זה פילוסופיה יותר מסתם כלי). אתה לא יכול להיכנס לזה כל כך מהר, זה תהליך די ארוך. אנחנו כאן לרשותך.

Black-Sphere

New member
אני אחרוג, אבל המנהלת הרשתה לי:

אני מנהל אתר שבנוי להסביר לך בצורה הכי נוחה שהצלחתי להכין על כישוף. הכנס ותראה אם אתה מסתדר שלך Black-Sphere

Justin Angel

New member
אכן כן

למעשה דרואידיזם זה יותר דת של poetry (לא בדיוק שירה). התוצאת לוואי של כל דת כזאת זה מג´יק , אבל לא המטרה.

CSTR

New member
תודה החלטתי ש...

אני יתחיל בסדרה של מדיטציות לאורך חודש בערך כדי להרגע קודם לפני שאני מנסה לעשות משהו בכלל... לפני שאני יכנס לשלב עמוק יותר של מאגיה ויש לי מספר שאלות: 1. האם זה טוב לעשות מדיטציה בבוקר? 2. האם אפשר לעשות מדיטציה תוך כדי שינה? או להשתמש בה "בשביל לישון"? 3. מתי לדעתכם אני אוכל להטיל כישוף ואיזה כישוף הוא פשוט ואינו מסוכן?

nepthys

New member
הממ..

מדיטציה זה דבר שניתן לעשות באלפיים אופנים, עם אלפיים השפעות על האדם. תעשה מדיטציה מרגיעה בלילה לפני השינה, ואחת שתעורר אותך בבוקר. זה ישפר לך את אורח החיים מאוד. להיות "מוכן" לכישוף זה דבר פנימי, יש כאלו שזה קורה להם מהר, יש כאלו שלקח להם שנים לעבור מתאוריה והיסטוריה לפרקטיקה (כמוני, למשל). פשוט מתישהו אתה תרגיש מוכן, ואז תעשה את זה. כישוף "פשוט" בעיני זה אחת שלא כולל אלים, ואחד שהוא למטרה מופשטת ולא למשהו יחסית מסובך.

Justin Angel

New member
טוב

כל התשובות נמצאות במקשוף... ובאמת אני טיפה עייף היום, אז אני אגיד לך לחכות עד מחר שהספר ייצא (בבוקר).

White-Cat

New member
כל התשובות במקשוף

עד היום לא הבנתי איפה להשיג אותו

למעלה