שלום כולם

IceMaster

New member
שלום כולם

מישהו מפה מגיע לאיקון? רציתי ללמוד לשחק משחקי תפקידים האם אתם יכולים להמליץ לי על סדאות או קבוצות למתחילים שיתקימו באיקון? תודה

DDN

New member
שלום לך.

סביר שרוב חברי הפורום יבקרו באייקון בזמן כזה או אחר. בנוגע ללמידת משחק, אני לא יודע אם יש סדנאות למתחילים באייקון, צריך לבדוק בתוכנייה. אני לא חושב שבכנס אתה תלמד לשחק. יותר כדאי לך למצוא קבוצה שתיקח אותך תחת כנפיה. בהצלחה, וברוך הבא לעולם משחקי התפקידים!

backdoorslam

New member
שלום

קיימת סדנא באייקון, ביום רביעי בעשר בבוקר. אני דווקא בטוח שאפשר בכנס להבין את המהות של המשחק בקבוצת משחקי תפקידים. וזה מספיק על מנת להתחיל.

IceMaster

New member
אוףף

פשוט אני קורא פה לפעמים ומה שאתם רושמים מזה מזה גורמים לי לרצות להצתרף לקבוצה כלשהי ולשחק אבל הבעיה היא שאני לא ממש יוכל להכנס לעולם הזה באופן מלא בגלל הצבא אז קיויתי ל"סטוץ" (xD) קטן לחוות קצת מזה...

backdoorslam

New member
נו.. אייקון אמור לספק את הסחורה

רק מה - כמה מהמשחקים הפופלרים נסגרו די מזמן. אני משוכנע שתצליח למצוא משהו. זה ארוע שנפרס לאורך די הרבה זמן.

למה לתת לצבא להפריע לך?

תקים קבוצה בבסיס, או שתשחק בסופ"שים (אחת לחודש או אחת לשבועיים, אם אתה רוצה גם סופ"שים חופשיים).

Serpent Axis

New member
לא לכולם יש זמן וכוח בצבא

אבל זה תלוי, לטירונים (ואני מדבר בעיקר על מי שעובר יותר מטירונות כלל צה"לית, אבל גם מי שלא) ולחבר'ה באימון מתקדם יש אולי הכי פחות זמן כל עוד הם איפה שהם נמצאים. גם אחרי זה, לא כולם יוצאים כל סופ"ש ולא לכולם יש זמן וכוח כשהם יוצאים. שוב, מי יותר ומי פחות. העניין הוא, שרק כשנכנסים לשירות סדיר אפשר להתחיל להתארגן על הדברים האלה.

backdoorslam

New member
מוסיף קיסם למדורה

ישנם גם חיילים שלא יודעים אם אכן יצאו לסופ"ש עד ממש רגע היציאה.

DDN

New member
תמיד אפשר להקים קבוצה בבסיס

הייתה לי אחת כזו, בערך.

backdoorslam

New member
דווקא לא תמיד...

לא אתרברב במורשות קרב מפוארות
, אבל ישנם חיילים שמיקומם הצבאי בענפי החיילות מציב בפניהם לו"ז שאינו מאפשר זמן התפרקות מעבר לזמני האוכל והשינה. למרות שכל אלה הם מיעוט בצבא.

Serpent Axis

New member
תלוי איפה ומי

בטירונות ובאימון מתקדם? בהחלט. בשירות סדיר זה כבר תלוי איפה אתה משרת ואיך בנויות היציאות שלך. מן הסתם לפקיד שיוצא יומיות יש יותר זמן וכוח וגם יותר וודאות לגבי היציאות שלו ואם יש סיכוי להקפצה מאשר לוחם בדובדבן.

למעלה