כבר אני עושה הפסקה... אאווווףףףף פולימרים סינטטיים זה נורא!!!
מ מדבר על שלום New member 30/5/05 #41 חחח לא לומד בירושלים....../images/Emo4.gif חחחח ולעבור את הגיל נשארו לי עוד 4 שנים...
ע עוקפת מלמעלה New member 30/5/05 #42 זה אומר שאתה בן 14? |הולדהשיט, יש מישהו יותר צעיר ממני פה?| התפקדות גילאים, כל אחד לומר חודש לידה ושנת לידה אלא אם כן מישהו זקן מדיי ולא רוצה לספר
זה אומר שאתה בן 14? |הולדהשיט, יש מישהו יותר צעיר ממני פה?| התפקדות גילאים, כל אחד לומר חודש לידה ושנת לידה אלא אם כן מישהו זקן מדיי ולא רוצה לספר
ע עוקפת מלמעלה New member 30/5/05 #44 זה אני יודעת אבל יש כמה חדשים והכל, ואני לא כל כך יודעת מה השאר המטרה היא לברר פחות או יותר את טווח הגילאים.
זה אני יודעת אבל יש כמה חדשים והכל, ואני לא כל כך יודעת מה השאר המטרה היא לברר פחות או יותר את טווח הגילאים.
ע עוקפת מלמעלה New member 30/5/05 #49 אה יש מישהו יותר קטן! מגניב לי לגמרי גמני מסיימת ט', אני הייתי בת 15 בפבואר.
M Magi¢ Girl New member 30/5/05 #55 אני הקיבוצניקית היחידה (אני חושבת) ת'אמת שלי אין מחסור בחברים אוהבי מוקי אבל יש מחסור בחברים לא קמצנים שלא מוכנים לבוא להופעות ... ברוכה הבאה
אני הקיבוצניקית היחידה (אני חושבת) ת'אמת שלי אין מחסור בחברים אוהבי מוקי אבל יש מחסור בחברים לא קמצנים שלא מוכנים לבוא להופעות ... ברוכה הבאה