שלום כולם...

טלטול12

New member
חחחח =] יש כאלה שביקשו מהשומרים

חח וסתם בלי קשר הכי קטע איזה אחת באה לשומרת עושה לה "את יכולה להכניס להכניס אותי למאחורי הקלעים?" השומרת כזה עושה לה "אני אפילו לא ניכנסת לשם" הילדה "אה,ואת לא יכולה לארגן איזה משו?" חח בטח אבל יש את השומרים שניכנסים ושומרים שם שלא יכנסו ומידי פעם ניכנסים למאחורה וזה לא בעיה להגיד להם =]

•HadaS•

New member
ממההה טלטול כנסיייי

מתי זה היה??. באיזה יום זה היה שהילדה הזאת אמרה את זה??.

•HadaS•

New member
אה חחח

אני הייתי ביום שלישי... ששאלתי כי חברה שלי אמרה ככה לשומרת: "תכניסי אותי למאחורי הקלעים" אז היא אומרת "אני בעצמי לא יכולה להיכנס לשם את רוצה שאני יכניס אותך, ואז חברה שלי כזה מחייכת אלייה כזה וצוחקת

אמממממממ שנייה אני אזכר חח

מה שאני זוכרת בערך זה ששומדבר מעניין לא קרה רק שדלפינה עושה את עצמה חולה בנפשה חח ושהיא משחקת אותה כאילו היא אוהבת את פלור ופלור ופדה לא יכולים בגללה להיות ביחד
ואממ השבוע רק אני זוכרת
אם את רוצה אני אגיד לך מה הייה השבוע חח את זה אני זוכרת מצויין =] סורי אבל אני לא זוכרת שבוע שעבר
טוב..

אממ אריאל חזר../images/Emo84.gif

פדה תומך באריאל ופלור שיהיו יחד. תומסיטו חזר מדומיניק, פס וקלרה עוברות דירה רחוק רחוק, קלרה לא רוצה את פלור בלהקה, כי היא חושבת שזה לא חשוב לה מידי והיא מזלזלת בזה(כאילו פלור
) פלור שומעת שקלרה מרכלת עליה ואז קלרה אומרת לה בפנים שהלהקה לא באמת חשובה לה. פלור שומעת את זה ורצה הבייתה בוכה
אחרי כמה זמן קלרה באה לפלור... ומבקשת סליחה איכשהו והם משלימות, אמממממממממ דלפי משחקת אותה חברה טובה של פלור, פלור מוותרת על פדה זהו זה מה שאני זוכרת..

רייטינג נכון ל28.4: ../images/Emo185.gif

פלורי ממשיכה לרדת 14.6% הסדרה של חואן גם לא מי יודע מה 12.8% אמור מיו הרביעית הכי נצפית 20.9% והסיטקום של לו התוכנית השלישית הכי נצפית 21.5% אדון המדרכה,מה קורה לה? 3.8%

LemonLimeLilach

New member
כן הערוץ תמיד מקבל רייטינג עלוב

מעניין מה יהיה עם הטלנובלה של פליפה

למעלה