שלום כולם

dreaming h

New member
נראה כמו שחור ראש.

אפשר לקבל פרטים נוספים? איפה נמצא? מתי? (ומה עלה בגורלו)

מצאתי אותו בשבת בגינה שלי

ועכשיו הוא עדין אצלי אבל זה נחש ארסי או לא ויש סיכוי שיש לי עכשיו הרבה כאלה בגינה עם האמא שלהם ? ואם כן זה מסוכן ?

רן333

New member
גם לי זה נראה כמו שחור ראש שלווני.

מדובר בנחש לא מסוכן, וכמו שגילית בעצמך - הוא אפילו לא נושך. מצד שני - כדאי לא להחזיק אותו בשבי. מדובר בחיה מוגנת. אגב, להבא אני ממליץ קודם כל לסיים את הבירור בנוגע לאפשרות שהנחש ארסי, ורק אחר כך להחזיק אותו ביד. אפילו שאתה כריש.

fairysoul

New member
זה שחור ראש והוא לא ארסי...

שכן שלנו מצא אחד ונורא נבהל, אז הלכנו ולקחנו אותו, הוא כזה יצור יפה! שיחררתי אותו אחר כך, כמובן.

fairysoul

New member
אם מישהו יודע

נמצא נחש שחור בכלוב של הפינקים, חשבתי שזה זעמן אבל אני לא בטוחה. הראש שלו לא משולש כמו של צפע אבל הוא מאוד גדול. מישהו יודע אם הוא ארסי ואם מותר לגעת בו?

רן333

New member
אם תספרי איפה את גרה, זה יכול לעזור

גם הפרטים הבאים יעזרו בזיהוי: 1. מה גודל הנחש? 2. האם הוא שחור לגמרי, או חום כהה מאוד? 3. האם הקשקשים שלו מבריקים? 4. האם הצלחת לראות את העיניים שלו? מה צבען? (בפרט: האם יש בהן צבע צהוב או כתום?)

fairysoul

New member
טל אל... ליד עכו, המון יער מסביב.

לא בדיוק ראיתי מה גודלו כי הוא היה כולו מקופל בתוך תיבת העץ, אבל הוא היה די גדול כי הוא מילא את כל הקופסה. הוא שחור כולו והקשקשים שלו מבריקים. עיניים לא הצלחתי לראות. אני חושבת שזה זעמן שחור, יש הרבה כאלה אצלנו בסביבה חוץ מהצפעים והזעמנים האחרים.

בסביבתך אין פתן שחור או שרף עין גדי

אפילו לא בסביבה הקרובה ולכן מדובר בזעמן אלה אם במקרה ברח למישהו משהו...

בגלל

נגעתי בו בגלל שחבר שלי הרים אותו לפני וראיתי שהוא לא עושה כלום אז גם אני הרמתי אותו רגע אז עכשיו אני יזרוק אותו ולא עניתם לי אם יכול להיות לי עוד כאלה בגינה

אילון פ

New member
דבר ראשון

את לא זורק אותו, אתה משחרר אותו
! דבר שני, אם הוא כן היה ארסי ולא עשה כלום לחבר שלך, זה מונע ממנו לעשות משהו?

Beni Aroh

New member
גם צפע קטן יכול להזיק..

רוב הסיכויים שאין עוד.. וגם אם יש זה לא מזיק.. הם לא מסוכנים..

למעלה