שלום כולם

Xemics

New member
שלום כולם

אני חדשה בפורום, אבל לא ממש חדשה בתחום. עדיין נמצאת בחיפושים.... למרות שהאמונה שלי כבר די מתחילה להיות מגובשת. יש לי שאלה: תהליך מאוד מעניין עובד עליי לאחרונה... כסף תמיד היה חשוב לי. בזמן האחרון רק על זה אני חושבת... המון! אני חולמת חלומות בהתאם: שאני מטיילת עם בעלי בכל מיני מקומות בעולם אני הוזה חלומות בהקיץ... ובכל זאת כל פעם שאני שומעת על סכומים גדולים של כסף, שום סכום לא נשמע לי גדול מספיק.... כאילו חסרה לי יכולת ההערכה והכימות האמיתית... נראה לי מטומטמם ללכת כל בוקר לעבודה אם יכול להיות לי מספיק כסף ואני לא אצטרך לעבוד אלא אוכל לתרום איתו לעולם ולעצמי. אני מאמינה שלכל דבר יש סיבה... אולי מישהו יוכל להאיר את עיניי לגבי התהליך? אני קצת מתקשה בתחום, וסקרנית יותר מכל... באהבה לכולם

Xemics

New member
ויש ע וד משהו

בעבר הייתי הולכת למיני מתקשרים. היום כבר לא מתוך הבנה שאני אדון לעצמי לרצונותיי ולגורלי. לא מזמן התחלתי טיפול אצל מתקשר בשיטת התת מודע. הטיפול הופסק באמצע מיוזמתו. כעסתי עליו אבל לאחר כמה ימים חלמתי שאני רואה אותו בחלום, עם המון ירוק מסביב ואומרת לו שאני סולחת לו. לפני שבוע חלמתי שאני רואה אותו שוב, מוקף בעוגות ועוגיות, והוא אמר לי שהצלחתי להשיג את מטרתי, שאני מיליונרית ושהכסף יגיע בעוד שבוע וחצי... אני יודעת שזה נשמע הזוי. מצטערת - אלה החיים שלי

ברוך בואך וחג שמח../images/Emo140.gif

שאלה: האם כשתהיי הכי עשירה בעולם תהיי מוכנה לתרום כסף עבור תכנית נשגבה? להקים בית מרפא לילדים חולי סרטן שיטופלו על ידי מטפלים אלטרנטיביים בחינם...? האם תסכימי לתרום להקמת בית חולים אלטרנטיבי זה??? אם כן אנא זכרי אותי כשתהיי הכי עשירה בעולם. כי הקמת בית חולים זה הוא חזון חיי ואני זקוקה לספונסרים.

אני יודעת שכן

ולמה? כי הייתי תמיד מנסה להתמיד בתודעה הזו, ולהרוויח כמה שיותר לעצמי, בנתינה, למשל אדם מאוד עני, אשר מרגיש טוב עם עצמו, משהו נוגע לליבו, ובאמת אין לו כסף, בזה שהוא תורם הוא מרגיש שהוא חלק מהאנושות, וזה עושה לו מאוד טוב, אני מקווה תמיד להגיע כמה שיותר להרגשה הכי טובה שבי. כל טוב.

Xemics

New member
טוב לא הבנתי את כל התגובות

אבל תודה לכולם אני יודעת שאני אעזור לאנושות. פשוט עוד לא החלטתי איך .........

למעלה