עוגת האלביס שלי !!!! מה דעתכם ?? אחותי תום הכינה לי ליומולדת עוגת אלביס !!!
K KAIPO123 New member 27/1/05 #1 עוגת האלביס שלי !!!! מה דעתכם ?? אחותי תום הכינה לי ליומולדת עוגת אלביס !!!
K KAIPO123 New member 27/1/05 #2 שלום כולם אני חדשה כאן בפורום וקצת קשה לי לשמור על קשר כי יש לי אינטרנט רק למשלך יומיים בכל שבוע... בכל אופן אני אשתדל לעקוב .. אני בת 21 מראשון לציון נעים מאוד
שלום כולם אני חדשה כאן בפורום וקצת קשה לי לשמור על קשר כי יש לי אינטרנט רק למשלך יומיים בכל שבוע... בכל אופן אני אשתדל לעקוב .. אני בת 21 מראשון לציון נעים מאוד
א אמא בריבוע New member 27/1/05 #3 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif וגם ליום הולדתך יופי של עוגה יש לי יום הולדת בדיוק בעוד 4 חודשים, גם אני רוצה כזאת
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif וגם ליום הולדתך יופי של עוגה יש לי יום הולדת בדיוק בעוד 4 חודשים, גם אני רוצה כזאת
E elvisהמקורי New member 28/1/05 #6 דרך אגב את מוזמנת למפגש ב.... יום חמישי הבא....פרטים נוספים בימים הקרובים...אשמח לראותך... ליאור
H haidip New member 28/1/05 #4 אני רוצה גםםםםםםםםםם..... יש לאחותי מיטל פרסלי במאי יום הולדתתתתתתתת ולי באוגוסט! תכינוי עוגות!