שלום כולם

שלום כולם

שלום לכולם קוראים לי מיכל ואני פשוט מתה על מאיו'שששש הופעתי בפסטיגל(אני מהטי וי דאנס) ומאיה פשוט מדהימה!! איזה יום אחד בהופעה הראשונה שלי התבלבלתי באחד הריקודים ומכל הלחץ התחלתי לבכות אז מאיה באה אליי ושאלה אותי למה בכיתי אז סיפרתי לה והיא אמרה לי "זאת סיבה לבכות?! את יודעת כמה אנחנו טועים על הבמה?! לא קרה כלום" והרגיעה אותי ואני פשוט אוהבת אותה המוןןן!!!!!!!!! אנשים חושבים שהיא קצת ביצ'ית וזה די נכון אבל אני אישית פשוט מאוהבת בה!!

ברוכה הבאה מאמי...

אני מסכימה איתך ב-100% מאיה פשוט מדהימה והיא ממש מקסימה ול צריך להתייחס לכל מה שאנשים אומרים אנחנו יודעים שהיא פשוט מקסימה ומתייחסת אלינו יפה וזה מה שחשוב!!!! מקווה שתהני פה המון ושוב ברוכה הבאה מאמי

ברוכה הבאה מאמייי..

את צודקת.. אין על מאיה.. היא פשוט נשמההה.. איזה חמודהה היא באה והרגיעה אותך!! כפרה עלייהה... אין עליייההההההההה.. ואני שמחה שעוד אחת הבינה מי זאת מאיה בוסקילה באמת!!! תהני פה מותקק.. אני יסמין!!

חח תודה בנננות!!

איזה כיף לדעת שיש עוד אנשים כמוני שחושבים שמאיה היא פשוט מדהימה!! עם אני יראה אותה שוב (הלוואי הלוואי הלוואי) אז אני יספר לה על הפורום המדהים הזה ואני יבקש ממנה להיכנס עם היא תוכל!!!!!!!!! אבל אני לא מבטיחה תלוי עם ייצא לי לראות אותה שוב!!!! אני מאודד מקווווההה =)))

הלוואי .....

איך יצא לך לראות אותה? כל הזמן שאנחנו רואים אותה אנחנו מספרים לה על הפורום גם היינו בפגישה אישית איתה בסוכנות של רוברטו ביום הולדת שלה וואי ממש חלום היא כזאת מדהימה אני מתה עליה

וואיי

שלום מותק וברוכים הבאים.. יש מצב שאת תכירי אותי.. ואני שמחה שיש סוף סוף מישי שהייתה בפנים ויודעת שמאיוש מקסימה... אניא שמח לדבר איתך במסנג'ר שלי ... [email protected] סוף שבוע מקסים!! =) דיקלה

ברוכה הבאה ממי...

לי קוראים ספיר אלפסי אני בת 11 עוד מעט אני מאוד שמחה שהיצטרפת אלינו לפורום המושלמם שלנו! ושל ה-
שלנו!!!
ספיר

חחחח תודהה

איזה קבלת פניים!!! ועם אתן מתכננות עוד פגישה עם מאיה תודיעו ליי!!! אני ממש רוצה לפגוש אותה שוב!!!!

בוכים הבאיייים

סופסוף אחת נורמאלית...
כן, מאיה היא נשמה, ואין עליה... כיף לך שפגשת אותה... כי אני לא ממש.... את הפורום היא מכירה ויותר מכך, את דיקלה=) חחחחחח תהני פה
דניאל

RiniRan

New member
וואלקם=]../images/Emo79.gif

שיואוו אני לא מאמינהההה!! כ"כ כיף לך!!! דיי אני מקנאהה בך!!=( חח סתם נשמתי העיקר שנהנית ועשית חיים וכאן באמת מאיה היא גדולה..
אהה חח ושמי הוא הילהה וברוכהה הבאהה שוב מאמי=]

יאוו אתםם לא יודעיםם מה ראיתיייייי

טוףף קודם כלל הראו בערוץ 24 שמאיה הולכת להיות זמרת השנה... ולפי מה שאמרו בפורום שלא זה לא נכון כי הראו קטע שהיא שרה אפילו שהיא הולכת להיות בתחרותת אהה ודבר שני ראיתי היום את הקליפפפ לתתתתתתת אאמאממאאא אני חולההה על המושלממממממתתתתתתתתת הזאתיייייי כי שלמות היא לא מילה גסה וווווווווווו..............אממ לא זוכרת מה רציתי להגידדד אבללל אני מתה עליכםםםםםםםםםםםםם
יום אחד לא ההיתי וכל הפורוםם התחדש...חח

חחחחחחחחחחחח וואי נכון שהיא מושלמתת

אבל מאמיי אין סיבה שתחשבי שהיא ביצ'יתת היא נשמה פשוטטט עובדה היא באה אלייךך וזההה..לא כל אחדד יבוא אלייך וןישאל מה קרהה ויעודד אותך נשמהההה........... זה מזכיר ביומולדת של מאיהה.... חחחחחחחחחח את יודעת כמה בכיתי?? כל מי שהיה שם יכול להעידדד מאמיי והיא ניגבה לי ת'דמעות וזההה אהההההההההה איזה מושלם היההה פשוט את לא יודעתתתת

ברוכה הבאהההה!!

חומד תהני כאן המוניםם אני ליאת בת 16 וחצי... מאיה באמת מושלמתת וכזאת נשמה כפרה עליה היא תמיד תומכת מאיה אין עלייך!! נ.ב: טי וי דאנס רוקדים מדהיםם חח יש עליכם!!חח

יע7ה

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה