שלום כולם!!

• פותח הנושא kfc1
  • פורסם בתאריך

kfc1

New member
שלום כולם!!

אני גם חדש פה.טוב לדעת שיש כל כך הרבה מעריצים של אירו בארץ... הייתי גם בהיידי פארק אבל הפורום שם על הפנים ולא ממש פעיל, פה הרבה יותר טוב..

AeroTom

New member
ברוך הבא!

נשמח לדעת עלייך את הדברים הרגילים: גיל,אלבומים אהובים,שירים,מה יש באוסף ועוד... ומה היה הכינוי שלך בהייד פארק? בדרך כלל אנחנו זוכרים את אלה שם שהיו בזמנים לפני תפוז.עכשיו האקשן כמובן הוא פה...

kfc1

New member
תודה על הקבלת פנים

טוב אז קוראים לי yuval ואני בן 14 ,אני שומע אירוסמית' בערך ממתי שהם הוציאו את I Don't Want To Miss A Thing וככה הכרתי אותם אבל התחלתי ממש להעריץ אותם אחרי ששמעתי את Crazy ואת Cryin , Janie's Got A Guy, וכל השירים הגדולים בינתיים יש לי רק את Nine Lives ו-Get Your Wings לצערי.חוץ מזה אני שומע גם הדורז,פלויד,הנדריקס,ולני קרביץ.

AeroTom

New member
NL ו-Get your wings זו אחלה התחלה!

2 יצירות מופת שתמיד מדורגות אצלי גבוה גבוה. באמת כדאי לך להתחיל לרכוש את שאר הדיסקוגרפיה,פרטים על הדיסקוגרפיה המלאה יש לך במאמרים וגם פה כמובן אתה רשאי לשאול שאלות ותמיד יש עידכונים גם על איפה להשיג את אלבומי הלהקה בארץ.

kfc1

New member
ללא ספק יצירות מופת

לא שיש לי מושג על אלבומים אחרים. אלי תוכלו להמליץ לי?

AeroTom

New member
המלצות:

חוץ מ-NL המומלצים ביותר מהתקופה החדשה יותר הם: Pump Get a grip ומהתקופה הישנה ארבעת הראשונים הכי מומלצים להתחלה: Aerosmoth Get your wings (שכבר יש לך) Toys in the attic Rocks וכמובן שכדאי לעבור על הדיסקוגרפיה במאמרים ליותר פרטים ואת האלבום הראשון (ביחד עם Wings ואלבום הלייב-Live Bootleg) ניתן להשיג כרגע ב-40 ש"ח בלבד בסדרת תפוז בחנויות הטאוור רקורדס ברחבי הארץ...

SaintJohn

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום השולט ביותר! היינו בהתחלה כמה חבר'ה בפורום אירוסמית' בהייד-פארק, וכשפתחתי את הפורום הזה אז רוב החבר'ה עברו לכאן, ומאז המשפחה רק הולכת ומתרחבת. יש לנו פה לא מעט חברים שמצאו את הפורום ושמחו לגלות שיש פה בארץ מעריצי אירוסמית' נוספים מלבדם. כמו שכבר אמרו, נשמח לדעת עוד פרטים עליך - איזה דיסקים של אירוסמית' יש לך, כמה זמן אתה כבר מקשיב להם, ובעצם כל מה שבא לך לספר לנו. הפורום עומד לרשותך בכל זמן שרק תרצה, נשמח פה לשוחח איתך, לענות על כל שאלה שרק תרצה לשאול, וגם לפגוש אותך יחד עם שאר חברי הפורום המעריצים במפגשי הפורום שלנו. מקווים לראות אותך אצלנו כמה שיותר

rag doll16

New member
שלום!

ספר לנו קצת על עצמך, מאיפה וכו.. השאלות שתומר הזכיר... נשמח אם לא תעזוב מהר.

למעלה