לפי מה שאני זוכר
יש את אלטיאה (או אלטימה) שמייצגת את השכלי. היא יסדה את המושבה "אטלנטיס" והיא מקור עמי צפון אירופה. יש את הובה, שמייצגת את הפיסי. היא המקור לאומת העברים, והיא הזריעה את האנושות 3 פעמים. הובה היא תרבות של לוחמים, אבל הם באו לכדור הארץ במטרה להביא שלום ואהבה. הם ניבחרו להזריע את עם ישראל בגלל האנרגיה האיתנה שלהם והצורך לשרוד. הם מייצגים תודעה חזקה ואינדיבידואלית. יש את אשאן שהם מייצגים את הרגשי יצירתי. אני לא זוכר איזה תרבויות הם הזריעו, אבל אם אני לא טועה מו (או למוריה) היתה אחת מהן, או שהם הזריעו גם תרבויות אינדיאניות (אני לא בטוח) אראגון- מייצגים את הריפוי, הם המרפאים הגדולים. אלה 4 התרבויות העיקריות הקשורות לאנושות, אבל יש עוד תרבויות כמו זניל, שאחראים על האינטרקציה בין כל 24 התרבויות, הם המארגנים הגדולים, ועוד תרבויות שאני לא זוכר. כל עמי כדור הארץ, לפי מועצת התשעה הם הזרעות של 24 התרבויות, מלבד הגזע השחור (אנשים ממוצא אפריקני) שהם ילידי כדור הארץ המקוריים- הקבוצה היחידה שהגיחה בכוחות עצמה ללא התערבות מבחוץ. שוב, מועצת התשעה היא המקור היחיד שמוזכרות בו התרבויות הללו. הם מספקים אומנם הרבה מידע גבוה ומעניין, אבל בגלל תחושה אינטואטיבית העדפתי להתרחק מהחומר שלהם ולא להוסיף לחפש אותו. אבל... זה רק אני.