שלום כולם.. אנשים תנו לי המלצות על איזה 5-6 שירים טובים של בלינק.. תודה מראש
I iSrAeLLL New member 4/9/04 #1 שלום כולם.. אנשים תנו לי המלצות על איזה 5-6 שירים טובים של בלינק.. תודה מראש
מ מלכת הגמדים New member 5/9/04 #2 ../images/Emo80.gif../images/Emo179.gif כל השירים שלהם טובים... אבל אלו אני הכי אוהבת- dammit fuck a dog i miss you down swear song all the small things מקווה שעזרתי
../images/Emo80.gif../images/Emo179.gif כל השירים שלהם טובים... אבל אלו אני הכי אוהבת- dammit fuck a dog i miss you down swear song all the small things מקווה שעזרתי
ב ב ר ב ר ו ס ה New member 5/9/04 #3 ../images/Emo80.gif../images/Emo179.gif בעע$%&^% ../images/Emo122.gif משתמש שלי ממשחק...
T The Prisoner New member 5/9/04 #7 1 השירים יש לי את כל הדיסקים אבל באף1 אין את השיר i fuck a dog ג€ מאיפה השיר הזה?
L Little Portnoy New member 5/9/04 #9 אממ.... השיר הוא באלבום TAKE OFF YOUR PANTS AND JACKET (או כמו מישהי שכבר כתבה..TOYPAJ ) אבל רק בגרסה הצהובה....
אממ.... השיר הוא באלבום TAKE OFF YOUR PANTS AND JACKET (או כמו מישהי שכבר כתבה..TOYPAJ ) אבל רק בגרסה הצהובה....
ה הדס מנסון New member 5/9/04 #13 מזה גרסה צהובה? אוף התחלתי להעריץ אותם רק לפני כמה זמן ואני לא מבינה בזה כל כך.. יש לי תדיסק טייק אוף............. איזה מספר השיר הזה?
מזה גרסה צהובה? אוף התחלתי להעריץ אותם רק לפני כמה זמן ואני לא מבינה בזה כל כך.. יש לי תדיסק טייק אוף............. איזה מספר השיר הזה?
N N 1 F 8 R 2 New member 5/9/04 #14 זה לא בדיסק הרגיל.. זה בדיסק הצהוב... שזה מין בונוס כזה יש שם עוד שירים..
L Lifes Music New member 5/9/04 #4 האהובים שלי-> anthem part 2 first date השיר השני ב toypaj שכחתי ת'שם one good reson השיר האחרון ב toypaj גם זה שכחתי והשיר הראשון בדיסק החדש גם שכחתי ויש עוד מלא מלא אבל אלה האהובים
האהובים שלי-> anthem part 2 first date השיר השני ב toypaj שכחתי ת'שם one good reson השיר האחרון ב toypaj גם זה שכחתי והשיר הראשון בדיסק החדש גם שכחתי ויש עוד מלא מלא אבל אלה האהובים
T The Prisoner New member 5/9/04 #5 אחד השירים יש לי את כול הדיסקים שלהם ואין לי את הדיסקים שלהם ואין את השיר i fuck a dog ג€ איפה יש את השיר הזה?
אחד השירים יש לי את כול הדיסקים שלהם ואין לי את הדיסקים שלהם ואין את השיר i fuck a dog ג€ איפה יש את השיר הזה?
T The Prisoner New member 5/9/04 #6 אחד השירים יש לי את כול הדיסקים שלהם ואין לי את הדיסקים שלהם ואין את השיר i fuck a dog ג€ איפה יש את השיר הזה?
אחד השירים יש לי את כול הדיסקים שלהם ואין לי את הדיסקים שלהם ואין את השיר i fuck a dog ג€ איפה יש את השיר הזה?
A ALMIGHTY New member 5/9/04 #8 יש לך את כל הדיסקים הוא לא fuck a dog נמצא בבונוס טראק של הגירסא הצהובה של טויפאג'
L Little Portnoy New member 5/9/04 #10 שלי! Reckless Abandon Everytime I Look For You Dammit אבל בגרסא של טרביס.... Anthem Part 2 Carousel All The Small Things ויש עוד המון!!!
שלי! Reckless Abandon Everytime I Look For You Dammit אבל בגרסא של טרביס.... Anthem Part 2 Carousel All The Small Things ויש עוד המון!!!
A ALMIGHTY New member 5/9/04 #12 שלי חדשים: Online Songs Party Song Stockholm Syndrome Go Anthem ישנים: Carousel Romeo and Rebecca Untitled Touchdown Boy Pathetic
שלי חדשים: Online Songs Party Song Stockholm Syndrome Go Anthem ישנים: Carousel Romeo and Rebecca Untitled Touchdown Boy Pathetic
R RuNoOsH New member 7/9/04 #16 ../images/Emo42.gifהמלצות שלי: Adam's Song All The Small Things Down First Date MissYou What's My Age Again
../images/Emo42.gifהמלצות שלי: Adam's Song All The Small Things Down First Date MissYou What's My Age Again
L Lifes Music New member 7/9/04 #17 אנשים אני לא מבין מה כולם מתלהבים מ I miss u סתם שיר לדעית.....אין שום דבר מיוחד סם מעפן למרות שזה בלינק גם כל הדיסק החדש לא משהו....
אנשים אני לא מבין מה כולם מתלהבים מ I miss u סתם שיר לדעית.....אין שום דבר מיוחד סם מעפן למרות שזה בלינק גם כל הדיסק החדש לא משהו....
ה הדס מנסון New member 9/9/04 #18 ../images/Emo46.gif I MISS U זה שיר מהממם! הדיסק החדש דווקא דיי טוב לדעתי...אני היחידה שחושבת ככה?