יששששששש.
נ נעם של הצאט New member 6/8/04 #27 עזבי בנתיים הוא בוכה.. על כך שחסמתי אותו מהקומונה... >.> בנתיים חברי הקומונה שלי חוגגים את זה במסנגר X.X אני רוח ... בו
עזבי בנתיים הוא בוכה.. על כך שחסמתי אותו מהקומונה... >.> בנתיים חברי הקומונה שלי חוגגים את זה במסנגר X.X אני רוח ... בו
נ נעם של הצאט New member 6/8/04 #32 אל תשעה את עצמך!! זה כזה ברור שאתה החדש בקומונה!! אתם אפילו מגיבים באותו זמן!!! וחצי מהניק שלך זה הניק שלו!!
אל תשעה את עצמך!! זה כזה ברור שאתה החדש בקומונה!! אתם אפילו מגיבים באותו זמן!!! וחצי מהניק שלך זה הניק שלו!!
A amitasafzabida New member 6/8/04 #35 בעצם, תשעה זה לא לחסום../images/Emo3.gif. תשעה זה תשע בנקבה, אם זכרוני לא מטעה אותי .
C CibiHeart92 New member 6/8/04 #42 אתה חסר תקנה ילד XD מעיפים אותך אתה מאשים ואז חוזר בשם אחר XD על תענה לי! את מי איילת דובבה? *סוגדת למדובבים*
אתה חסר תקנה ילד XD מעיפים אותך אתה מאשים ואז חוזר בשם אחר XD על תענה לי! את מי איילת דובבה? *סוגדת למדובבים*
נ נעם של הצאט New member 6/8/04 #34 >.< שוב הקלדה מהירה!!! תעשה!!!! ************ וזה לא אולי זה בטוח!!!
נ נעם של הצאט New member 6/8/04 #41 וסתכל כאן .. מה גרם לי להגיב לך.... פה... אחרי מה שאני כתבתי לך תיראה מה כתבת ומה אני הגבתי לא לך ולמה זה הפך...
וסתכל כאן .. מה גרם לי להגיב לך.... פה... אחרי מה שאני כתבתי לך תיראה מה כתבת ומה אני הגבתי לא לך ולמה זה הפך...
L Leemon New member 6/8/04 #43 מה הוויכוחים שלכם קשורים לפורום סאקורה? אתם מוכנים להמשיך את זה בפרטי?