שלום כולם!

קנשינה

New member
שלום כולם!

כן כן, עכשיו באיחור של חמישה חודשים בערך אני שמה לב שיש פורום של סאקורה... שלום גם לדנה ואורלי, וראיתי שגם יובל סגל ביצע גיחה קצרה לפורום אי שם בארכיון... ואני פספסתי אותו -_-. יובל אם אתה בא לכאן שוב אז שלום!
זאת איילת קשת 0_0'.. ביי ביי בנתיים!

קנשינה

New member
אם אין אני לי מי לי.

אף אחד לא אמר לי שלום או ברוכה הבאה אז אני אגיד לעצמי. שלום איילת! הו, שלום איילת. תודה על קבלת הפנים! בבקשה איילת, אני שמחה שאת שמחה. גם אני שמחה שאת שמחה. זה הגיוני, כי אנחנו אותה אחת. זהו.

הרוכה הבאה איילת !!!

X.X אני בדיוק מתה ... אז הייתי באיחור... >.> בגלל דיונים אפה לשבץ אותי בגן עדן או בגהנום...

amitasafzabida

New member
יש לך פיצול אישיות?..

טוב, הכותרת היא לא החשובה. זה החשוב: ef=http:// target=_blank>[COLOR=blu<a]e[/COLOR]>ברוכה הבאה.

קנשינה

New member
תודה!!!!

קצת באיחור, מצטערת, אני איטית ^^''' רק עכשיו הבנתי מה זאת אומרת "מסרים"... תודה!

amitasafzabida

New member
מה קשור מסרים?..

את ההודעת מסרים כתבתי בהודעה אחרת לגמרי
. ונראה לי שאת תקבלי האדמה - כי דובבת שם.

ff4

New member
כל המדובבים שכותבים בפורום

קיבלו אז אין שום סיבה שלא תקבלי..

BaBy AnImE

New member
אין סיבה שלא ירשו.

את הרי מדובבת שם. דמויות קטנות, אבל מספיק שתרמת את הקול שלך לסדרה...

קנשינה

New member
תודה!! ../images/Emo13.gif

תודה לכל המברכים!! נעם, הברכה מקסימה, תודה!! ^^ ולמה את מתה?.. שיבוצים?? בנוגע לבית ספר או משהו? גם לי ירדו היום כמה נשמות. כי כשהייתי בעבודה, יושבת לי במשרד ומחכה שיקנו כרטיסים לבריכה, גיליתי ג'וק גדול ומכוער על הכתף השמאלית שלי. התחלתי לצרוח ולחבוט בעצמי כדי לסלק את האויב, וכשזה לא עזר תלשתי מעליי את החולצה נופפתי בה לכל עבר. צווחת ומתנשפת השתוללתי בחדר כשלגופי חזייה נאמנה בלבד. מצד אחד קיוויתי שהמנהל לא נמצא בחדר הצמוד (שמופרד מהחדר שלי בחצי קיר), ומצד שני קיוויתי שהוא כן שם, כי מישהו היה צריך להציל אותי מהג'וק. באיזשהו שלב נפתחה הדלת, ואני מיהרתי להסתובב עם הגב ולעשות קולות של עציץ. הפולש כנראה ראה אותי עומדת שם בלי חולצה, התחרט ועזב את המקום. לא ראיתי מי זה היה, כך שאין לי מושג ממי אני עכשיו צריכה להתחמק. את החולצה שלי לא לבשתי עד עצם הרגע הזה, אבל למזלי נזכרתי שבארון של המשרד יש חולצות עובדים שכתוב עליהן "צוות פארק המים". משכתי אחת,לבשתי מהר, (היא הייתה גדולה עליי בארבע מידות והגיעה לי לברכיים אבל לא הייתי במצב של להתלונן) ונמלטתי החוצה לקרוא לעזרה. אף אחד לא מצא את הג'וק והוא בטח עדיין שם. אני מקווה מאוד שאני לא אפגוש אותו שוב כי אני לא יודעת כמה נשמות עוד נשארו לי. זהו, פשוט הרגשתי צורך לחלוק, מי ייתן וכל היגעים\מושפלים\מצולקים נפשית ימצאו בסיפור הזה שביב של נחמה. אמן.

GalBatz

New member
אוי, כמה חבל.../images/Emo87.gif

אני עדיין לא מבינה מה הפחד הגדול מג'וקים.

קנשינה

New member
כל אחד פוחד ממשהו 0_0

נחשים, עקרבים, עכבישים, אין לי בעיה עם שום דבר. רק לא ג'וקים!!! אני לא מסוגלת לראות אותם. אפילו לא בטלויזיה.

BaBy AnImE

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

גם אני שונאת מג'וקים... אבל רק אם הם עוברים גודל של מחק אני מפחדת מהם... אבל אני גם קוטלת אותם |מוציאה K300|
!!!

../images/Emo45.gif וואי איזה פחד ../images/Emo5.gif

*רגעי הארי פוטר - השטלתות על המוח שלי* תחשבי שזה בוגארט תכחי מקל ארטיק משומש ותאמרי "רידיקולוס" ותחשבי על זה שהג'וקים יירקדו הורה

איכססססס גוק

X.X אני מתה כי מתתי מחוסר חמצן זהו אני רוח X.X ומחוסר חברה נכונה גם מזה מתתי X.X

למעלה