תודה!! ../images/Emo13.gif
תודה לכל המברכים!! נעם, הברכה מקסימה, תודה!! ^^ ולמה את מתה?.. שיבוצים?? בנוגע לבית ספר או משהו? גם לי ירדו היום כמה נשמות. כי כשהייתי בעבודה, יושבת לי במשרד ומחכה שיקנו כרטיסים לבריכה, גיליתי ג'וק גדול ומכוער על הכתף השמאלית שלי. התחלתי לצרוח ולחבוט בעצמי כדי לסלק את האויב, וכשזה לא עזר תלשתי מעליי את החולצה נופפתי בה לכל עבר. צווחת ומתנשפת השתוללתי בחדר כשלגופי חזייה נאמנה בלבד. מצד אחד קיוויתי שהמנהל לא נמצא בחדר הצמוד (שמופרד מהחדר שלי בחצי קיר), ומצד שני קיוויתי שהוא כן שם, כי מישהו היה צריך להציל אותי מהג'וק. באיזשהו שלב נפתחה הדלת, ואני מיהרתי להסתובב עם הגב ולעשות קולות של עציץ. הפולש כנראה ראה אותי עומדת שם בלי חולצה, התחרט ועזב את המקום. לא ראיתי מי זה היה, כך שאין לי מושג ממי אני עכשיו צריכה להתחמק. את החולצה שלי לא לבשתי עד עצם הרגע הזה, אבל למזלי נזכרתי שבארון של המשרד יש חולצות עובדים שכתוב עליהן "צוות פארק המים". משכתי אחת,לבשתי מהר, (היא הייתה גדולה עליי בארבע מידות והגיעה לי לברכיים אבל לא הייתי במצב של להתלונן) ונמלטתי החוצה לקרוא לעזרה. אף אחד לא מצא את הג'וק והוא בטח עדיין שם. אני מקווה מאוד שאני לא אפגוש אותו שוב כי אני לא יודעת כמה נשמות עוד נשארו לי. זהו, פשוט הרגשתי צורך לחלוק, מי ייתן וכל היגעים\מושפלים\מצולקים נפשית ימצאו בסיפור הזה שביב של נחמה. אמן.