שלום כולם...

o m r i k i

New member
שלום כולם...

אני חדש, בעקרון אני קורא פה כבר תקופה אבל עכשיו נראה לי שאני אתחיל לכתוב...

בלו הדב

New member
ברוך הבאאאאאאאאא../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורומינו הקט,תהנה.......

o m r i k i

New member
תודה רבה לכל המברכים(2.5 אנשים)!!!

ותודה מיוחדת לך עופר שאני מנסה לתפוס אותך כבר כמה ימים בשביל לספר לך שהייתי בהופעה של חמי ולסגור איתך עוד כמה דברים ואתה לא עונה, אז אם תחזור לפה תתקשר או משהו יא שפל... יאללה חזרתי מהים אני זז להתקלח...

Mשינה

New member
קיבלת 30 דציבלים

בלי תלונות, חוצמזה - זה לא המקום לשיחות פרטיות. ברוכים הבאים לפורום, ספר לנו עומריקי - איזה להקות אתה אוהב? (איפה הילד, קספרים, זקני צפת, הדורבנים, מה עוד?)

o m r i k i

New member
קיי פטאל

איפה הילד, גם את חמי בלי איפה הילד, קספרים(הם ואיפה הילד זה אהבת חיי), זקני צפת, משינה, המכשפות, הדורבנים, מוניקה סקס, תיסלם, אביב גפן, ווקי טוקיז, אינפקציה כמובן, נעליים, פורטיסחרוף למיניהם, שייגעצ, ירמי קפלן...וזהו נראה לי...... שומע עוד הרבה לועזי אבל זה לא המקום...אם זה מעניין מישהו וזה לא, אז שיבוא לאייסיקיו שלי וזהו...

o m r i k i

New member
חיח תודה רבה לך על האישור והנה...

לועזי...טם טם טם.. AC/DC Aerosmith Alanis Morisette Alice Cooper Alice In Chains American Hi-Fi Apocalyptica Audioslave Black Sabbath Blind Guardian Blind Melon Bob Dylan Butthole Surfers Camel Civilian CKY Counting Crows Deep Blue Something Deep Purple Def Leppard Dire Straits Dream Theatre Eric Clapton Everclear Faith No More Foo Fighters Garbage Goo Goo Dolls Guns N' Roses Hole Hot Hot Heat Incubus InMe Iron Maiden Jaco Pastorius Janis Joplin Jason Becker Jet Jimi Hendrix John Petrucci K's Choise King Crimson KoRn Led Zeppelin Lenny Kravitz Little Richard Marcus Miller Megadeth Metallica Mother Love Bone Mozart Muse Nirvana(עוד אחת מאהבות חיי) Oasis Pearl Jam(עוד אחת מאהבות חיי) Pennywise Pink Floyd Pixies Radiohead Rage Agaist the Machine Soundgarden The Beatles The Cure The Darkness The Datsuns The Doors The Knack The La's The Shadows The White Stripes The Who Thin Lizzy Twelve Stones Yngwie Malmsteen וזהו יש פה הרבה להקות שאני אוהב יותר מאחרות אבל צריך שוויון

למעלה