שלום כולם...

שלום כולם...

אני לא פותחת ב"שלום אני חדשה" כי זה נראה לי מזה טיפשי.. לא משנה.
בכל מקרה, אין צורף לפרט שאני חולה על בנות גילמור. גאוניות בשיאה..
סתם, משעמם לי וחשבתי שיהיה נחמד להוסיף עוד משהו קטן לעיסוקי הרבים.. (עאלק) אז.. מקווה להשתלב לי פה מהר (בעיות תקשורת קלות בלבד..) וסליחה אם אני מדברת יותר מידי.. חח קאנט הלפ איט. peace xo אני הדס ד"א. בת 17. מזכרון. פאאק משעמם לי...

Alexis14

New member
וולקאם ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

לפעמים לוקח קצת זמן לענות, אין צורך להתעצבן.

בורכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo54.gif

היי, אני ליהי. בת 16 וחצי מאור יהודה. תהני בפורום! ודרך אגב, יש מישהי שאמרה לך ברכוה הבאה ואז כתוב למטה בהודעה "ואולי בעצם לא" אז אל תבהלי! זאת החתימה שלה!...(מדברת מתוך ניסיון אישי
)

מיטלוש8

New member
חחחח...../images/Emo13.gif

ואני לא יכולה להגיד ברוכה הבאה כי אני לא ממש חברה בפורום... רק אורחת מידי פעם

טוב, גם אני לא ממש...../images/Emo54.gif

אבל בכל זאת, תמיד נחמד שהרבה אנשים מקבלים אותך! לא?

Nerade

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif ../images/Emo20.gif

ד"א - בנות גילמור
ב"ג
באג

gilmorefreak

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני איילת בת 17 מיהוד...מכורה..
והרגע ראיתי בפעם האלף בערך היום את הפרומו בערוץ 10..תמיד מעלה חיוך על פני
אבל שיתחילו כבר לעשות פרומואים לפרקים
בלה בלה..מטורפת..עזבי...וזה בסדר שאת מדברת יותר מדי..בכיף..וזה לא היה יותר מדי..

תודה לכם...

וכן גם אני אוהבת אותו.. (פרומו ערוץ 10) מזה חמוד. רק דווקא את הקטעים שהם שמו לא אהבתי. איל זה היה, שלורליי אמרה לרורי "you kissed"? לא יודעת, אם הם מנסים להראות לאנשים מזה הסדרה הזאת, זה לא מה שהיו צריכים לשים. ו... ראיתם ששמו ברקע את יו לרן של אלאניס!!
איזה אושר זה היה שחיברו שני דברים שאני חולה עליהם...

ומה יקרה אם ישירו לו שיר? הא?../images/Emo80.gif

מה יקרה אז? נו באמת, את משאירה אותנו ככה רק עם רבע מהמידע האפשרי עליו! זה בכלל לא עסק ככה.

../images/Emo6.gif מסתוריות, זה העניין.

חוצמזה.. אני מצפה שאנשים יהיו משכילים מספיק להשלים את המידע החסר. כאילו, הלוווו זה שאלתיאל קוואק!! S סופר-שאלתי!
beware

../images/Emo58.gif-העונה הראשונה של שאלתיאל.

פור קרייס סייקס! זו הסדרה הכי מזעזעת בטלוויזיה! ההורים שלו והאחים שלו מתים כבר בפרק השני!! היי, זו דרך נפלאה לפתוח סדרה לילדים! צלקות נפשיות לכל החיים זה משהו בסט! שלא לדבר על זה שלקראת סוף הסדרה כבר נגמרו להם הרעיונות [תחילת
- פרקים מתקדמים], אז הם שלחו את שאלתי והחפרפר [ששכחתי את שמו כרגע
חפי? *ניחוש פרוע*] לחלל, הטביעו אותם בים, סידרו לו רומנים עם אפרו-אמריקנית [איזו נאורות!] חביבה בשם וויני ועשו בערך הכל חוץ מלהעמיד אותם עם שלטים שזועקים: "תעבירו ערוץ! אין מה לרואת פה יותר! הסדרה פאקינג גוססת!!" [סוף
- פרקים מתקדמים] שלא לדבר על דולף ה...עורב [?!] הנאצי [אפילו היה לו שפם היטלרי קטן ושובבי!], המיני-עורב הקטון והקלפטומן [לפני כמה זמן חברה גנבה לי חרוז קטנטן-קטנטן בצבע ורוד-אדמדם (זה עלה איזה 10 אגורות בטח! בכלל לא מוכרים את זה ביחידים! היא לא עבריינית, נוו...
), שדמה בצורה מפחידה ממש ליהלום המפלצתי שהמיני-עורב הנ"ל גנב מהמוזיאון (ואם את לא יודעת על מה אני מדברת אז את לא מעריצה שרופה באמת), ולא ישנתי כל הלילה בגלל זה, מפחד שיכלאו גם אותי בצינוק קטן לכל החיים], ואת כל שאר הדמויות ההזויות שגאד נווז איך הם הגיעו אליהן... וזו, חבריי, הסדרה שגדלתי עליה. קאלט.

Nerade

New member
../images/Emo12.gif

כן, באמת שמעתי שהסדרה מבוססת על הנאצים וזה.
וגם הדרדסים.
וכן, קוראים להם חפי ודולף.

לא דולף!../images/Emo80.gif

דולף אנ יכבר יודעת... יש גם עורב קטן כזה, חבר של שאלתי, שגנב פעם יהלום ענק מאיזשהו מוזיאון! פרק מפחיד. [אגב, אם קוראים לו באנגלית "אלפרד", איך לעזאזל הגיעו לשאלתיאל?!]

למעלה