שלום כולם!!

שלום כולם!!

חג סוכות הגיע... ואיתו גם השפעת (אפצצציי) מה לעשות שלשבת ככה חולים בבית ממש לא מרתק! החלטתי להכין דיסק.. עם שירים שקטים ורומנטיים כאלה.. אז.. אני מבקשת ממכם עזרה!! אם יש למישהו רעיון לשיר כזה שיכתוב לי בבקשה את שם השיר ושם המבצע.. תודה רבה לכם!!!!!

במקרה עשיתי דיסק כזה

לפני שבוע ,כשאני הייתי חולה GUNS N´ ROSES - DON´T CRY LENE MARLIN -UNFORGIVEABLE SINNER DIRE STRAITS - ROMEO AND JULIET CHRIS DE BURGH-LADY IN RED ERIC CLAPTON- WONDERFUL TONIGHT MR BIG-WILD WORLD VALENCIA - GAIA EAST 17 -STAY ANOTHER DAY GABRIELLE-SUNSHINE ,DREAMS MADONNA- YOU´LL SEE PAULA COLE - I DON´T WANNA WAIT VERVE - SONNET ROBBIE WILLIAMS - ANGELS , SHE´S THE ONE RHCP- SCAR TISSUE ROXETTE - IT MUST HAVE BEEN LOVE REM- AT MY MOST BEAUTIFUL TRACY CHAPMAN- BABY CAN I HOLD YOU GAZEBO - ILIKE CHOPIN SUZANNA VEGA - LUKA ואם אתה צריך עוד - רק תגיד !!!!

בןלי

New member
במקום

DONT CRY הייתי שם את PACIENT. שיר הרבה יותר יפה ורומנטי לדעתי. חוצמזה אחלה שירים.

Amit Gal

New member
הנה כמה שירים...

Whitney Huston - I Will Always Love You George Michael - Careless Wisper Mariah Carey - I Cant Live Without You Enrique Iglesias feat. Whitney Huston - Could I Have This Kiss Forever

לא !!!!

לא מחליפים את השיר הזה בשום שיר אבל אפשר גם להוסיף: GOO GOO DOLLS -IRIS SEMISONIC - SECRET SMILE BILLIE MYRES - KISS THE RAIN CURE- LOVE SONG FRENTE - BIZZARE LOVE TRIANGLE SHAKESPEAR´S SISTER - STAY DUBSTAR - STARS GINA G - TI AMO TOTO- AFRICA

לבריאות!

אולי את פשוט אלרגית לסכך?... בכל אופן, הרי לך מספר שירים שקטים, לאו דווקא רומנטיים (אני נראה לך כמו בחור רומנטי?
) Susane Vega - In Liverpool Red Hot Chillie Peppers - Under The Bridge King Crimson - I Talk To The Wind King Crimson - Epitaph The Beatles - While My Guitar Gently Weeps John Lennon - Imagine John Lennon - Woman (יצא לי אחד רומנטי...) Metallica - Nothing Else Matters R.E.M - Losing My Religion Queen - Who Wants To Live Foerver ונראה לי שזהו, בערך. אם היה לי צורב, כך היה נראה הדיסק שהייתי עושה לעצמי אילו הייתי שוכב לי חולה בבית (אפצ´ייי!!!).

יש אין סוף...

תנסי ללכת ל אודיו גאלאקסי וחפשי love songs תמצאי אלפים, זה באמת לא קשה. אבל אם את רוצה שירים לא קיטשיים כמו בדרך כלל, צרי איתי קשר, ואני אשמח לעזור לך. יש לי הרבה, באמת. וכאלה שאף אחד לא מכיר, אבל הם ממש טובים. [email protected]

ובכל זאת...

Sheryl Crow - Run, Baby, Run.mp3 beatles - julia G & R - Don´t Cry Tori Amos - Jackie´s Strenghs U2 - With Or Without You Suzanne Vega - Rosemary היהודים - לא קל Moody Blues - Nights In White Satin Chris Isaac - Wicked Game Counting Crows - Color Blind Espen Lind - Lucky For You muse - unintended Lene Marlin - The Way We Are INXS - By me Side Bob Dylan - Sarah raidohead - exit music Touch And Go - Straight To Number One

למעלה