שלום כולם

N i c o l e

New member
שלום כולם

יש לי שאלה קטנה אליכם: נזכרתי שפעם הייתי משחקת די הרבה בסימס והחלטתי לחדש את זה, רק שהמשחק נעלם לי ואני צריכה להתקין הכל מחדש, מהראשון ועד לאחרון וכאן אני צריכה את עזרתכם- אילו משחקי סימס והמשכים בשבילהם יש? אני יודעת שיש את הסימס המקורי, וכל מיני חבילות של תוספות כמו מסיבות, וחופשות ודברים כאלה...אז תוכלו לכתוב לי לפי הסדר את ההמשכים למקורי?

אני אנסה לעזור..../images/Emo54.gif

the sims the sims livim' it up-החיים הטובים the sims house party-מסיבת השנה the sims hot date-יוצאים קבוע the sims vacation the sims animals ויש עוד.. סימס און ליין,סימס סופר סטאר אבל אין לי אותם ואני לא זוכרת את הסדר שהם יצאו.. מקווה שעזרתי:)

N i c o l e

New member
תודה רבה...ו- מה זה השניים

האחרונים?, ז"א- הסימס און ליין והסימס סופר סטאר?

לא הבנתי את השאלה../images/Emo54.gif

מז"א מזה השניים האחרונים? מה, מה חדש בהם? מה יש בהם?

AngeL WomaN

New member
סימס אונליין וסימס סופרסטאר../images/Emo15.gif

סימס אונליין.. דרוש מודם מהיר, דיסק המשחק, והרבה כסף.. בסימס אונליין, חוץ מלקנות את המשחק עצמו, את תצטרכי לשלם כל חודש, על מנת לשחק במשחק, מכיוון שהוא אונליין, לא עוד לשחק עם עצמך, אלא לשחק עם חברים ברשת, שמחוברים אונליין. אני מאוד רציתי את זה, אבל בגלל המחיר המצטבר, ויתרתי כמובן. סימס אונליין, זה לפי דעתי, לא חבילת הרחבה.. סימס סופרסטאר, זו החבילת הרחבה האחרונה שיצאה. הסימס שלך יכולים ללבוש בגדים של כוכבים, להפוך לזמרים, דוגמנים, או שחקנים, לזכות בחפצי תהילה, או סתם לקנות אותם והמשחק הזה עולה 120 ש"ח, אחד ולתמיד.. בנוסף, בקרוב יוצא סימס כשפים, שבו יתווספו חפצים מכושפים, בגדים פריקים ומקצועות שונים.. אך, אני ממליצה לחסוך כסף, ולקנות את סימס 2, שיצא לקראת פסח, ויעלה 250 ש"ח. סימס 2, עובד גם כחבילת הרחבה, אך, הפעם, את מזדקנת! מתינוק, לילד, לנער, למבוגר, לזקן, לרוח רפאים.. את תוכלי לעצב את תווי הפנים, צבעים, וצורות. את תבחרי את החולצה, את המכנס, והנעלים, בנפרד, תבחרי צבעים וגזרות. את תעצבי גם את השיער בנפרד. את תוכלי לראות, איך יראה התינוק שלך ושל החבר שלך, לאורך כל חיו, כדיי להחליט, אם התינוק מכוער מדיי..עדיף לזרוק אותו.. את תוכלי לבחור צבעים וצורות לחפצים.. עד 4 קומות, עם מגוון אפשרויות חדשות.. אבל מבחינת חפצים חדשים, פה, דווקא לא השקיעו הרבה. אני מקווה שעזרתי..

למעלה