שלום כולם:)

going mad

New member
שלום כולם:)

אז ככה...! אני עושה עבודה קטנה לביצפר...ואני מחפש מידע על עיברי לידר! אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתרים/מקורות מידע המספרים מעט על ההיסטוריה..שירים..מעט יותר מידע עליו..(אפשר גם במסרים:) הממ..המורה שלי הציעה וביקשה שאולי אוסיף מעט מידע בהקשר להומוסקסואליות והמוסיקה שלו..אם הוא מקדם את הקהילה ואיך..דברים בנושא
תודה רבה מראש!

../images/Emo13.gifשלום "הולך להשתגע"

כעיקרון, יש מספר אתרים בנושא, אבל אני לא יודע עם זה ממש יעזור לך. גם לא כתבת בדיוק מה אתה צריך. אז קצת קשה לעזור. בכל אופן, אתה מוזמן לשאול שאלות אותנו בפורום (בשירשור הזה, אל תפתח חדש) האתר הרשמי, כביכול, הוא זהhttp://members.tripod.com/Ivri_Lider/new/frames.htm אתר של פירושים של אנשים לשירים של לידר הוא זה http://pirshunim.web1000.com/index.htm במומה, www.mooma.co.il תכתוב עברי לידר וזה כבר יוביל אותך להיסטוריה. ובהקשר לקהילה ההומוסקסואליות וההשפעה שלו (אם בכלל) אני ממליץ לחפש בתגובות שנכתבו לכתבת "היציאה מהארון" שלו ממעריב (מראיין, יקיר הפורום, גל אוחובסקי) לכתבה זו יש לינקים כמעט מכל האופציות שנתתי לך. אולי שם תמצא מה שאתה מחפש. שיהיה לך בהצלחה. גל איש יקר.

ewi

New member
ובכן...

תקף אותי מצברוח טוב שכזה שגורם לי להיות נחמדה למבקשי עזרה (נדיר ביותר יש לציין) אפילו כשזה לא פורום שאני משתתפת בו... אולי זו פשוט העבודה שהאייסי פתאום לא רוצה להפתח לי שגורמת לי לרצות קצת יותר לתקשר עם אנשים אחרים בזמן שאני על המחשב? בואו נשאיר את זה בתור תעלומה. ולענייננו *ברוך השם- תומר, מזכיר לך משהו סנילי שלי?
* - נראה לי שעל השפעתו של עברי על הקהילה תמצא די הרבה ב- GoGay. וכפי שכבר ציינתי, תקפה אותי נחמדות שכזאת, והרשיתי לעצמי לחפש לך שם כמה כתבות על הנושא. תהנה :) *ונכון שזה נראה פשוט מושלם שבזמן כתיבת ההודעה הזאת התנגן לו בשלווה בוא בגלגלצ? כמה שנמאס מהשיר הזה... אבל עדיין- מחזיר אותי אחורה לתקופה אחרת :)* יעלי במחווה לדיבורים וכמובן לרוני
הלידר החדש ההומואים (הלא) חדשים

ewi

New member
אתה רוצה להגיד לי שאתה זוכר?!

פי פעור! יפה מאוד, קבל ח"ח תומר! כ-ב-ו-ד איך אני גאה בך :) די, אני בשוק שאתה זוכר כל כך לא אופייני! :) ורבנית קדושה אני, אכן הדבר נכון אך בל נשכח את הכוסון התלת-יבשתי שלנו! ומה עם הכוסון העולמי? שנאמר השתיקה מכוערת לחכמים על כן אני אמשיך לדבר שטויות יעלי שמחורפנת ונטולת אייסי- שילוב לא משהו *בלשון המעטה*

אמממ יעלי

את יכולה תמיד להציג לי במסרים אבל בואי נמנע מהלציף את הפורום
שנאמר בראשית ברא הלידר את היאכטפאב

ewi

New member
חח אל דאגה

כרגע עלתה במוחי הקודח מחשבה מהפכנית- אני אכין שיעורים במתמטיקה שכבר נדחו בימים האחרונים יותר מדי פעמים :) יעלי שנוטשת את המחשב הנחמד (ואת תומר הנחמד עוד יותר!) לטובת סינוס, קוסינוס ומה שבינהם

Ez sLeeP

New member
יעלי..

אני יכול להבין להיכן נעלמת, ומדוע אני מקבל התעלמות גורפת באייסיקיו!? בושי. ונמקי את עצמך. ושלחי התנצלויות בליווי שליחים מסוקסים. נדבו'ש.

ewi

New member
הממ... תלוי

כשזה במשולשים- נהדר! פרו ורבו! אבל כשזה בפונ' - לטעמי האישי בלבד כמובן - זה הרבהההה פחות פאן :)

Rain Star

New member
גננננננננננננננננננננבבבבבבבבבבבבבב

ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מילא אם היית מצטט אותי בצורה לא נכונה! אבל את ה-ת-נ-ך?!?!?! "בראשית ברא הדילר את השמיים ואת היאכטפאב..." קטנוניות זה דבר שולט

צודק

עברו זמנים רבים מאז שיננתי את התנ"ך של בני עומע אני כבר הולך לחזור ולשנן אותו שנאמר מרוני אתה גאון

למעלה