שלום כולם!!!!

RomeoITALIANO3

New member
זה ברור,לא נתקלתי באיטלקי

שהשם הפרטי שלו זה מוריס, מילא מאוריציו אבל מוריס, אולי רק בצרפת (שונא אותם!!!) חוצמזה במציאות אין איטלקים בסדרה אפליות

ESU Boscorelli

New member
רעות אני יודע...

רומיאו... טוב לא יודע אם זאת אפליה אבל סתם אמרתי רומיאו

RomeoITALIANO3

New member
סתם צחקתי,מי יפלה איטלקים?חוץ מכמה

מניאקים בארץ שאני לא ינקוב בשמם, אבל פעם היה אחד מהם בחתימה שלי שקראתי למותו אבל מה זה קשור? אני באמת לא יודע. תתעלמו עשו טובה זה בגלל ה
חוצמזה שמעתי שיש דמות חדשה בעונה הבאה, אני רק רוצה לדעת בן או בת? אבל אם זה יהרוס לי ואני ידע מי ימות כלומר הדמות החדשה תיהיה מאותו מין של המת אז אל תגידו לי (אפילו אני שם לב שאני מדבר שטויות)

ESU Boscorelli

New member
אז ככה...

זה לא יהרוס לך אבל בעונה הבאה מצטרפת שוטרת לבוסקו נראה לי (שלא תחשוב שפיית' מתה!)

QsomeoneQ

New member
רומאו -

בעונה הבאה - אופיסר קרוז, ה"כוסית" מצטרפת לסקווד 55 ויענו תגרום למתחים בין פיית' לבוסקו... הנה - היא ליד בוסקו בתמונה..

@יעל@

New member
היא ניראת מה זה קשוחה...

ומה אתם רוצים להגיד??? פייקולא לנצח????????????????????????????????

ESU Boscorelli

New member
משהו חשוב...

התמונה הזאת מרמזת הרבה לגבי מה שקורה בעתיד עם משמרת שלישית... אני לא אומר את זה מספויילרים כי לא קראתי ספויילרים, למשל איך שקים וגי'מי אחד ליד השני פיית' מרוחקת מבוסקו ופרד ועוד כמה... אבל יש שם מישהו\י מיותר...

ESU Boscorelli

New member
סליחה תיקון

פיית' ביניהם ככה שזה נראה כאילו יהיה כאסח בין בוס לפרדריק וגם טיי וסאלי נראים מרוחקים

daniel pomiki

New member
מה יפרידו אתם???

אז אם מי היא תיסע, גסלר???
איזה בעסה....
והיא בוסקו ופיית ניראים שם כמו בלשים...

ר123456

New member
../images/Emo26.gif (זאת רעות)

פיית' לא מרוחקת מבוסקו
להפך
היא קרובה יותר מבוסקו מאשר לפרד... זה רומז ש - פייקו כן לנצח (הכל כאן רק השערות, לא קראתי ספוילרים)... ועכשיו - רועי וכל מי שיודע מי מת בעונה האחרונה, רדו
זה לא נכון שאלכס מיותרת, כי היא נמצאת בכל העונה הרביעית ורק בפרק האחרונה היא מתה... חוץ מזה - אפשר להבים שמשהו קורה מהעובדה שהיא ממש בצד לא

@יעל@

New member
אולי... ../images/Emo58.gif

רק חבל שעד שהפכו אותה לדמות ממש מרכזית אז היא עוזבת את הסידרה. את רוס הוציאו כשהוןא לא היה בתפקיד מרכזי, הוא היה איזה כמה פרקים עם פיית' זה לא נחשב, גם לבובי לא היה תפקיד מרכזי כמו לכולם (חוץ מ 2 פרקים בעונה ה 2 והפרק שהוא מת) וגם סטיבי... מה איתו ד"א?

למעלה