שלום כולם!

little girl

New member
לי יש כלבה בשם פיית'! ותקשיבו לזה!

פיית' הייתה כזאת חמודה שהיא נולדה (לאמא שלה קוראים בת, ויש לנו אותה מאז שהיא בת 3 חודשים!) ואחרי שמסרנו את ספייק, טריק, מל, הולי, אות', הופ, נשאר את פיית'. ואחרי זמן מה, במקביל עם הסדרה היא נהייתה ר-ע-ה כל כך! שבת המליטה בפעם ה2 (מוקה, ספוט, סטיין, פינג, פונג, סו) היא לא נתנה לגורים לאכול ונהמה עליהם!!! ועכשיו היא רבה עם אמא שלה, נושכת אותה לפעמים ופחדנית בטירוף, אבל כמו את פיית' אני אוהבת אותה בכל ליבי! פיית' שולטת!!!

B a n j o

New member
וכריזמה?

ולכלבה שלי קוראים קנדי SO? מישהו ראה לילה ברוקסברי ?

natali24

New member
גם אני !!!

קראתי לכלבה שלי בשם באפי. למה? כי באפי זה שם של כלבה, ולא של בחורה. לדעתי. חוץ מזה, גם באפי שלי - בלונדינית עם עיניים כחולות.... :)) אה- והיא גם קוטלת.......... חתולים.... נתלי

natali24

New member
סליחה סליחה

אנא סילחו לי, על שבטעות העלתי את ההודעה שלי פעמיים, פעם שניה עם התמונה. ויש לי עוד משהו להוסיף, כשלקחנו את הכלבה השנייה שלנו, כמעט וקראנו לה: ווילו. בסוף זה לא התאים לה, והלכנו על משהו אחר... והתמונה של קנדי מתוקה !! וגם של אניה !!! מאוד מאוד מתוקות!!!

B a n j o

New member
איך לכל הרוחות

הגענו משירשור על באפי לשירשור
על כלבים ???
אם מישהו רוצה אני יכול להעלות את התמונה של הכלב השני שלי
(אני פשוט לא רוצה להעלות סתם ואחרי זה לסבול את זעמן של המנהלות
)

B a n j o

New member
אם את צוחקת

אז זה סימן טוב
אני מעלה קוראים לו מקס
(מקורי, כן אני יודע...
)

ד י י ז י

New member
תתנחם...

אני עברתי את השמות הכי דביקים לבעלי חיים - ממי, קושקוש, מותק, בונבון. (לא אשמתי! לא צריך לתת לילדה בת 8 לבחור שמות לבעלי חיים שלה..) אני מנסה למצוא תמונה של באפי הכלבה המופרסמת, אבל אני צריכה תמונה מהבעלים.. היא באמת מזכירה קצת את שרה מישל גלר.. באף בעיקר.

לiלה

New member
זה ישמע מוזר....

אבל יכול להיות שאני מכירה את הכלבה שלך.... את גרה ברמת-גן?

קלואי1

New member
סתם עובדה מעניינת...

הכנסתי את המילה באפי לבבילון כי היה לי משעמם וזה הוציא לי שתי תשובות:
- באפי קוטלת הערפדים- סדרת טלויזיה אמריקאית (כן... יש באפי בבבילון...)
- חלק מביטוי מסובך שאומר שכבת תאים לבנים או משהו כזה... נכון שלא ידעתם?!!? עזבו אותי משעמם לי!

ANGEL N

New member
נצל"ש...

תזכירו לי בבקשה, באיזה פרק בעונה השניה רואים איך אנג'לוס שיגע את דרוסילה בכנסיה?

למעלה