שלום כולם!!!

king kazabubu

New member
שלום כולם!!!

וואו... מזמן לא הייתי בפורומים... כבר יום וחצי... בכל מקרה באתי לראות איך הפורום מתנהל בינתיים. ואני רואה שמיתנתם את עצמכם. סוף סוף אין פיקים על כל הפורום ואתם מתנהגים די נחמד. חוץ מקקני שפתח הודעה לא סימפטית. אבל ראיתי שהוא החליט לקחת את עצמו בידיים ולעקוב אחרי העצות של תום. אגב תום כל הכבוד על העצות. אז שיהיה לכם אחלה סוף שבוע מלא בדרגון בול זי. אני עדיין מסתובב בפורום אז אל תרגישו יותר מדי בנוח
. ורק בשביל העניין אני אתן לכם חידה של דרגון בול זי. נראה מי יודע. ההפרש בין מספר הפרקים ביפנית למספר הפרקים באנגלית. כפלו אותו(את ההפרש) במספר הסייבאמנים שנאפה מגדל כשהוא ווג'יטה מגיעים לכדור הארץ. עכשיו חברו את מספר הכוכבים שנמצאים על הדרגון בולז המיוחדים של הסדרה. ואת שתי התוצאות חברו זו עם זו. אם עשיתם הכל נכון קיבלתם מספר פרק מאוד נחמד מהגרסא היפנית איזה פרק זה? כדי לענות שימו נורה בנושא ההודעה ואת התשובה בגוף ההודעה כדי לא להרוס לכולם. בהצלחה

Prophet

New member
../images/Emo129.gif

15 פרקים הפרש X 5 סאיבמנים ________ 75 + 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 = 28 __________ 103 Pitiful Freezer Cannot Stop Shaking

king kazabubu

New member
מוזר כל כך...

אף אחד לא ענה נכון על החידה הקטנה שלי... באמת חברים... קדימה זה לא קשה בכלל.... אני אתן לכם רמז. ישנם 7 דרגון בולז זה נכון. אבל רק שניים מהם מיוחדים.

ואתה לא ענית על השאלה שלי../images/Emo70.gif

זה מתחיל ממש לעצבן! למה לא היה סופשבוע? הבטחת שיחזור!

proof

New member
אוקיי נראה לי פתרתי

פרק 95 Son Goku Becomes the Legendary Super Saiya-jin

king kazabubu

New member
סורי.

האמת שלא שמתי את הסוף שבוע הפעם כי ידעתי שאני לא אהיה פה מספיק זמן כדי לראות שהכל מסתדר. אני גם אוסף קצת דברים בשבילכם לסוף שבוע המחודש. ואני אודיע עליו בלוח חידושים.

למעלה