שלום כולם...

EXTAZA16

New member
שלום כולם...

אז ככה... אני חדש בפורום הזה, אני שחר בן 16 וחצי מפרדס חנה-כרכור (ליד חדרה למי שלא יודע\ת). איך ששמתי לב, הפורום טיפה יבש (בלי לפגוע) והחלטתי לשתף אותכם ברעיונות באמת מטורפים שלי ושל החברים שלי. אז ככה, לפני שבוע בערך יצאנו לשוטט אני וחברי המשוגעים בסגנון הפרסומת white it´s beutiful אך חשבנו על פרסומת דומה אבל לא מצונזרת עם מעיל ענק וכמה כריות שגרמו לנו להיות שמנים, מלאים,בעלי עצמות כבדות, תקראו לזה איך שאתם רוצים, הנה לכם כמה תמונות... התוצאה: אנשים מפוצצים מצחוק, התנגשויות בעמודים וכמה מחמאות על הרעיון המוצלח. בקרוב... *חשבנו להכנס למקדונלד לקנות ארוחה ומאחורי גבינו לשים שלט "בורגר-ראנץ שולטים". *חשבנו לקנות פיצה מפיצריה אחת וללכת לפיצריה אחרת ולאכול שם. דא"ג חדר שלי.

Matan G

New member
שחר!!

אליעד תפס תמונה שלי עם הנהג ההוא?...... נו זה שכמעט השתין במכנסיים חוצמזה שנתארגן עם מצלמה טובה (דיגיטלית עם ווידיאו וסאונד) אפשר יהיה להתחיל עם הדברים האמיתיים. אני מחפש תחפושת של גורילה במחסן בשביל הקטע שדיברנו עליו שלשום

S u b Z e r o

New member
חחחחחחחח, שחר!

זה Sub Zero מ Bforums! מה קורה אחשלי?! איזה מטורף! שאני אספר ל"אבא" יותם?!

Skunk On Wheels

New member
בעניין מקדולנדס

תבדוק הודעה שיותר למטה שכתבתי.... וגם אני חשבתי שכדאי לעשות משהו כמו מה שאמרת בקשר לפיצריות. ופעם הבאה אני וחברים שלי נלך למעדה תאילנדית לשאול אם הבשר הוא בשר חתולים! (ובלי החבר העקום שנתקע בכל דבר שבגללו התפוצצתי מצחוק כשיצאנו ממקדולנדס!). ועוד רעיון מקדולנדס: לקנות המבורגר בבורגר ראנץ´ ואז לבוא למקדולנדס ולהתלונן שההמבורגר לא מבושל מספיק ורוצים החזר, כמובן שלשמור על פרצוף רציני כל הזמן ולא להבין מה ההבדל בין מקדולנדס ובורגר ראנץ´ (נו כמו הזקנים האלה שלא מבינים למה נהגי מוניות לא מוכנים לנקב להם בכרטיסיה של האוטובוס...)

Skunk On Wheels

New member
לצערי לא

אין מצלמת ווידאו זמינה, ותמונות סטילס..... כל החברים שלי עקומים ולא יודעים לצלם.... ואם אני זה שעושה קטע מפגר אז אין מי שיצלם.. וגם ישלנו מחסור בכסף ככה שאין כסף לקנות פילים... (אז מה אם אני לומד צילום וקונה במחיר של קניה מהיבואן ולא במחיר של חנות (שזה שרק תדעו, מה שקונים בחנות, במחיר הזה החנות קונה מהיבואן 2))

למעלה