שלום כולם!

שלום כולם!

מה חדש אצלכם? אצלי הכל בסדר.............. אמממממ נושא חדש לאכלנוס חדש והוא: באיזה סגנון לבוש אתם מתלבשים?

SpiritCrusher

New member
אני..

מתלבש בעיקר דברים פשוטים, רחב, וכל מיני חלוצות נחמדות..
אני מקבל עוד שבוע סווצ´ר של Death - Leprosy!!!

אני....

מיכנס חאקי, חולצת צופים, חולצת חאקי ועניבה...
לא סתם... ג´ינס וחולצות פוקס, טי אן טי וכאלו... נועה.

אני...

אני בד"כ מתלבשת בחולצת טריקו/גופיה ושרוואל/ג´ינס... ותמיד עם נעלי סקצ´רס
אפילו היום נסעתי לקנות נעליים חדשות אבל לא היו במידה שלי כי זה היה סוף המלאי... שבוע הבא בערך יהיה להם...

מה אני לובשת...........

אממממ יש לי איזה שני מכנסיים שעולים עליי אחד זה ג´ינס ממש יפה ממממממש נמוך, אבל ממש ממש! חחח אמממ ויש לי טרנינג כזה שאני ממש אוהבת יפה כזה ועוד אחד שהוא חצי צהוב חצי אדום וחולצות זה כאלה פוקס טנט תמנון הוניגמן וכד´.....
וז´קט ג´ינס שכמעט לא יורד מעליי... ונעלי ספורט בחוקף, ובקיץ אמממ כפכפים כאלה יפים לדעתי...... זהו!

המממ..

מתרחב מתרחב מתרחב!! ג´ינסים, ועוד כל מיני מציפי, ריקי אנד סטאף... אמממ.. אני חולת פוקס, רוב החולצות שלי משם, או מקסטרו. נעליים: אולסטאר רוב הזמן וגם ואנס.

Alexis14

New member
אני...../images/Emo113.gif

מכנסיים- אין לי משהו מסויים.... לא כל כך אוהבת ג´ינסים... אתמול לבשתי קורדרוי ורוד מזעזע ושאווה מכנסיים רגילים... נמוך, מתרחב... חולצות- לאאאאאאאאאאאאא פוקס! בחיים לא פוקס! בעעעעעעעעעעע איי הייט פוקס! כוווווולם לובשים פוקס וזה מגעיל! בד"כ אני לובשת... זארה, הוניגמן... זהו בערך... חחחח... וגם אולד נייבי... באיזה כיתה ב´ חשבתי שזה אולד נאבי... כמו ארנב... חחחחחח... עזבו..... אה וגאפ, לפעמים. זהו בערך... פחחח.... נעליים- אין סקצ´רס במידה שלי! חיפשתי בדיוטי פרי, בכל חנות נעליים אפשרית ואין! אז ניו באלאנס בספורט, ובשאר זה משתנה...

Alexis14

New member
אמממ...../images/Emo113.gif

לא נעים להגיד.... שלושים ו...... שבע! סתם! שלושים ו......... ארבע....

זה לא נורא... קונים נעליים של ילדים

המידה הכי נוראה זה 35 כי אין נעליים כמעט זה מידת מעבר כזה מזל שאני עברתי את זה כבר....חחחח

למעלה