שלום כולם והנה אני שוב בכיתת מחשבים MS PROJECT. מי יודע?
ג גילית. New member 4/11/02 #2 גם אני רוצה לצאת לקורס מחשבים יש מקום פנוי לידך? מחכה ששוב יחליפו איזו תוכנה במשרד כדי לצאת שוב קצת מהשגרה, של עבודת היום יום, בהצלחה טליה ממני גילית
גם אני רוצה לצאת לקורס מחשבים יש מקום פנוי לידך? מחכה ששוב יחליפו איזו תוכנה במשרד כדי לצאת שוב קצת מהשגרה, של עבודת היום יום, בהצלחה טליה ממני גילית
ק קרן קיימת New member 4/11/02 #3 ? PROJECT PROJECTIVE אני חושבת שלמדתי את זה פעם, מזמן. תפסיקי לקשקש ותתחילי להקשיב בשיעור !
ט ט מהקורס New member 4/11/02 #8 אני יושבת ליד שני מחשבים תפסתי מקום בקצה הכיתה עם מחשב אחד מחובר אליכם, השני.......עם המורה. אני תלמידה למופתתתתתתתת....חחחחחחחחחחחחחחחח
אני יושבת ליד שני מחשבים תפסתי מקום בקצה הכיתה עם מחשב אחד מחובר אליכם, השני.......עם המורה. אני תלמידה למופתתתתתתתת....חחחחחחחחחחחחחחחח
פ פנטום הצט New member 4/11/02 #5 אני לא... אבל יודע לנשק - זוכרת ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... הנה עוד אחת
ט ט מהקורס New member 4/11/02 #6 סליחה? יודע לנשק???? תרשה לי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Y yafit75 New member 4/11/02 #14 חחחחחחחחח ממתי יש עוף ברוטב שום? זה הורס את כל הטעם,, של הפה,,,, משאיר חתיכות שום בפה,,, וכשאתה נותן נשיקה,,, החתיכות עוברות למקבל הנשיקה,,, אוי או אוי חניבעל,,,
חחחחחחחחח ממתי יש עוף ברוטב שום? זה הורס את כל הטעם,, של הפה,,,, משאיר חתיכות שום בפה,,, וכשאתה נותן נשיקה,,, החתיכות עוברות למקבל הנשיקה,,, אוי או אוי חניבעל,,,
ט ט מהקורס New member 4/11/02 #15 זהו....עכשיו אני מבינה לא הבנתי מאיפה זה בא......חחחחחחחחחחחחחחחחחח