שלום כולם.

longshut1

New member
בי??../images/Emo3.gifלא הייתי מציע לך חחחח../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחח איזו גילי זאת!!! פשוט לא ייאמן,איך אני גורר אנשים רציניים לטירוף ולהשתטות שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה,למה לא? ובקשר להתאהבות,לא הייתי מציע לך,באמת שלא
............אני עשיתי כבר את הסיבוב שלי בכיכר ההתאהבויות בגלגול הזה!
יאללה,שיהיה המשך יום שטותי והזוי כזה...בכל זאת,בשביל אנחנו חיים אם לא בשביל לצחוק?אני,בכל אופן,נוהג כך...אז עד שהנהלת הפורומים יעיפו אותי מכאן,אתם תצטרכו לסבול את זה...וכמו שאמרתי,בשביל לאזן את זה,תקבלו שני מאמרים מאוד-מאוד מעניינים היום בערב,אז נא להרגיע את המסרים הבהולים להנהלה,מי שרק העיז לחשוב על זה! יאללללללללללללללללה ביי

מי הזיז את העצם שלי? ../images/Emo107.gif

היום, יום שלישי בשעה 19:00, יתארח אצלנו בפורום חיות מחמד בתפוז אנשים הוטרינר רפי קישון. לרפי קישון יש פינה קבועה בתוכנית הבוקר של רבקה מיכאלי, הוא כותב בעיתון ערוץ הילדים ואף כתב שני ספרים הנוגעים לטיפול בכלבים. הגולשים מוזמנים להכין את שאלותיהם מראש. צוות הנהלת הפורומים מאחל לכם גלישה נעימה

longshut1

New member
אין לי מושג,אבל דקארט היה אומר

שגם אם הכלב הזיז את העצם,הוא לא עשה זאת מרצונו החופשי-משום שאין לו רצון,וזאת משום שאין לו נשמה.כלומר,הוא מכונה בלבד.מעניין,לא?נדון בכך בקרוב בפורום.

../images/Emo101.gif../images/Emo132.gif כתבנו לענייני ערבים

שלושה חודשים לפני חילופי שלטון, בעיצומה של מתקפת פיגועים, וכולנו שואלים את עצמנו - מה עושים. אהוד יערי יענה על שאלותל הגולשים בפורום אקטואליה היום בשעה 21:00. הגולשים מוזמנים להתחיל לשאול בפורום כבר עכשיו. לפורום אקטואליה

longshut1

New member
אני פשוט חייב לשאול אותו..........

למה הוא תמיד לחוץ אששששששששששששש??????

תקראו

http://www.hayadan.org.il/BuildaGate4/general2/data_card.php?U=no&ItemID=348621856&CNumber=10242994&lan=en&SiteName=hayadan&SearchType=Product&ValuePage=Product​

longshut1

New member
אתה באמת מהנדס מים??

מגניב! כנראה שזה מרמז על הקצרים שיש לי במוח,אבל בחיים לא שמעתי על כזה מקצוע...נו,מה לעשות,מי שהולך ללמוד פילוסופיה,פחות או יותר מתנתק מהעולם,אז אל תתפלאו יותר מדי! סחה על המהנגס,אבל הקישור לא עובד לי...אז לפני שאני מוחק את ההודעה(משטר דיקטטורי התפוז,מה לעשות) לפחות תקשר אותי ככה טוב לאתר ,טוב? יאללה תהנה,ואל תציף יותר מדי בפורומים אחרים,כי אז יתחילו לשלוח לך כל מיני מכתבים מאיימים כאלו מכל מיני הנהלות,וזה כבר יהיה מציק,אני מכיר את זה מימי הקדומים לפני כשנה חחחחחחחחחחחח בייייייייייי

היי

מממ... פעם הפורום הזה היה קיים ונסגר... רק שאני לא מתבלבל אם אני נותן תאריך לידה ומזל... תוכלו לראות מה צופה עתיד האהבה שלי? אני זקוק לכל סימן שלא יהיה.

תודיעי שאת משרשרת אותי :) והסימן

שאני צריך זה לגבי מישהי מסויימת... שאני יוצא איתה והיא צריכה להחליט על גורלנו.... ואני פשוט חייב כל דבר שהוא להאחז בו גם אם זה יהיה משהו רע בסוף. אני יכול כאן לקבל איזה משהו?

longshut1

New member
בבוקר עוד הייתי גבר...

לעניין עצמו-נאמר שהיית יודע שהיא תסכים-מה זה היה גורם לך להרגיש?

מממממ... הייתי על גג העולם, מאושר

כי זו תהיה החברה הראשונה שלי, ואישה שהיא בעצם אהבת חיי עד כה. פשוט הכל היה מושלם. וסליחה על בלבול מינך.

הייתי נכנס לדכאון, עצב, על סף בכי

פשוט אני לא בוכה בקלות אכזבה מאין כמוה.

מנהגים של עירבוב קלפים../images/Emo42.gif

.....במשך ההיסטוריה של פריסות הקלפים,נוצרו מינהגים,שייתכן שמקורם בא מטקסים ואמונות שונות ומשונות.נהוג,לערבב את הקלפים,לחצות אותם,להניח את החצי התחתון על העליון,ולקחת קלפים לפריסה מלמעלה.יש,שמחלקים את החפיסה לשלוש,וביד שמאל לוקחים את החלק הימינ ומניחים באמצע את השמאלי מעליו ואז פורסים מלמעלה.מה שאת (אוליברה)עושה זו הדרך הנהוגה ו המקובלת,גם אני נוהגת ככה. האמת,שלדעתי אפשר לערבב ולחלק בכל דרך שהיא שמקובלת על הפורס/ת.

longshut1

New member
והמלצה קטנה

מומלץ,בייחוד בתחילת הדרך,להתחיל מפריסות שאלה,או פריסות קלף,ולא מהמורכבות יותר,כמו קלטית או פריסת מערכת יחסים.

אבל... מה המטרה בפריסות קלף?

פריסות שאלה מיציתי, וגם קלטית, אבל אף פעם לא הבנתי את עקרון שליפת הקלף.

uri_raz

New member
מה פירוש המשפט

´מיצית את פריסות השאלה והקלטית´ ? האם פריסה היא כמו אוטו שאחרי כך וכך מאות אלפי קילומטרים הוא גמור וצריך חדש ? פריסה היא כלי אבסטרקטי, כמו מברג במובן של שם העצם הכללי מברג. כפי שאף נגר לא ממצה את השימוש במברג או מסור, כך קורא בקלפים לא יכול למצות את השימוש בסוג פריסה מסויים.

למעלה