שלום כולם.

oliveraf

New member
ערבוב הקלפים ../images/Emo186.gif

שלום הנה אני שוב פה ויש לי שאלה חשובה אני למשל כשאני רוצה לעשות לעצמי פריסה אני מערבבת טוב טוב את הקלפים ואז את החלק התחתון שמה למעלה ו פורסת את הקלפים שלמעלה ומה שמעניין אותי לדעת זה האם זה משנה כיצד מערבבים את הקלפים ומהיכן לוקחים את הקלפים אחרי העירבוב? או שזה חשוב כלומר האם לא מפריע שאת החלק התחתון אני שמה על החלק העליון ואז מוציאה קלפים או מהאמצע או מההתחלה כלומר מלמעלה? בתודה מראש אוליברה

שלום כולם.

שמי דנה, ואני חדשה בפורום הזה..
רציתי לשאול, על צורות של פריסות בטארוט.. ראיתי שיש אנשים שפורסים קלף אחד, או כמה קלפים מההתחלה. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה הפואנטה של פריסות הקלפים האלו? תודה מראש,

גלפין

New member
שלום לכולם.

ברצוני לדעת לגבי הקשר המתנהל ביני לבין חברי. (גלית 27.7.72, רונן 31.1.70) בזמן האחרון אני מרגישה שהתרחקנו ובמיוחד מצידו. בהתחלה דיברנו על חתונה באופן כללי, אח"כ על חודש מסויים, אח"כ דחייה של העניין ל-3 חודשים מאוחר יותר ושוב דחייה נוספת ועתה כבר לא מדברים כלל, כמו כן היו לנו 2 ריבים די רציניים שממש העיבו עליו ועליי ובמיוחד פגעו בי. בעבר פרידה הצעת לי להמשיך את הקשר מסיבות שציינת. אני מאוד מתלבטת ואיני יודעת אם יש עתיד לקשר זה, כי למשחקים איני בנויה. אודה לכן מאוד על תשובתיכן

misty10x

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

לא היה קל להסתובב באינטרנט, בחיפושים אחר פורום מעניין באמת העוסק בקלפים, שגם יוסיף לידיעותיי, סוף-סוף מצאתי אתכם. נעים מאוד, הכינוי שלי הוא מיסטי, מיסטיקה ואומנות הם עיסוקיי בחיים מאז ילדותי. אשמח לעזור ככל יכולתי, וכן אשמח לקבל הערות ועזרה. כל טוב לכולנו ושבוע טוב. מיסטי

גלפין

New member
אולי מישהו יוכל לעזור לי ? (ללא קשר

לנומרולוגיה). איני מעוניינת "לבזבז זמן" תודה

uri_raz

New member
אני ? VIP ? אני בהלם ../images/Emo2.gif ! מצרף קלף

האוהבים מחבילת Tarot de Paris, וואריאציה מעניינת שטרם פגשתי.

../images/Emo188.gifאורי , תודה על היענותך../images/Emo9.gif

ותודה על תגובתך המפורטת. אני תקווה כי תהא זו תחילתה של ידידות מופלאה.

longshut1

New member
א-ההמ.... מזה הריח הזה??../images/Emo5.gif../images/Emo8.gif

ממממממממ.....אני מריח קומבינות-אל קפונה חי ונושם??

uriraz

New member
אל-קפונה מת, אבל כפי שאמרתי פעם

Schroedinger´s cat is alive and dead

longshut1

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifמישהווווווווווווו../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יש עוד מיני רמזי אופל שאתה רוצה לחלוק איתי אורי??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח "תחילתה של ידידות נפלאה" מזכיר לי את כל הסרטי מאפיה האלו של עסקים מתחת לשולחן אמאלהההההההההההההההההההההה

uriraz

New member
רמז מיני אפל ?

עכשיו באמת איבדתי אותך - איך הכנסת סקס לתשובה שלי ?

longshut1

New member
חח יש לי הומור של מאותגרים חברתית

אין לך מה להתפלא,אורי,גם אני לפעמים לא מבין את עצמי,אז ככה שאתה בסדר גמור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל חוץ מזה לא אמרתי רמז מיני! חחחחחחחחח,למרות שאם אתה אומר אז זה אומר דרשני....מממממממממממממממממ...........התכוונתי "כל מיני",אבל ההיפראקטיביות שלי השמיטה איכשהוא את ה"כל"...טוב נו...חוץ מזה,למה רק digi מבינה את ההומור שלי??? או שגם היא לא מבינה אותו ורק לא רוצה שארגיש לגמרי מבודד חברתית כאן! digi? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיר בלאק אם את אומרת שגם את לא קולטת על מה אני מדבר בכלל,כי אז יהיה לנו קצר בקומבינות! אז תשקלי טוב טוב,עקרבית אחת,את דברייך,וזה לא איום או משהו חחחחחחחחחחחחחחחח יאללה יום סבבביה שיהיה לכולם!(ובעיקר לאורי ולגילי עם מה שאני מתעקש לקרוא לו הקומבינות!)

לונג מותק....../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

סה"כ מישהי שאלה שאלה בקשר לקראולי אצלי בבית... וביקשתי מאורי יקירנו לחוות את דעתו, הוא עשה זאת והודיתי לו על כך. מה נהיה? כאילו.... למה קומבינות, מאפיה, עניינים...... אמאלה...... מחייכת
ושוב תודה לאורי
אין צורך להיות בהלם....

longshut1

New member
זה מה שאת אומרת חחחחחח

יאללה לישתחרר חברלייך,ולהכריז על כניעה מיידית להומור המאותגר חברתית שלי,או לפחות להעמיד פנים שזה מצחיק או מובן! חחחחחחחחחחחחחחחח יאללה חפיף,בבדיחוווווווווווווות הדעת,וחוץ מזה שאני לא אחשוף את הקשרים האפלים שלך עם אורי,ואת יכולה לספר סיפורים על חברה,עניינים,וכאלו! יאללה יום סבביה!

אפשר להתאהב בך?../images/Emo151.gif

צחוקים על הבוקר, מה יותר סבבי מזה?
דייייייי לההשתולל גילי, לאסוף את הצעצועים!!!!!!!

למעלה