שלום כולם...

M a D C o W

New member
שלום כולם...

אני מרב ואני חדשה כאן, ורק רציתי להגיד שיש לכם אחלה פורום. אז... נעים להכיר כולם ואני מקווה להשתלב במהירות...

°·Flower·°

New member
שלום ברוכה הבאה מותק יש לי מצב רוח

טוב
הנה לך
הנה לך
הנה לך
הנה לך
הנה לך
{
}
ברוכה הבאה

°·Flower·°

New member
וויבלי../images/Emo4.gif

עוד דקה ואני מלבישה לך כזאת כאפה שלא תזכי לראות אותי יותר מביכה אותך

EyalGoor

New member
אהלן מירב! (ולא מרב!!!)

את מוזמנת לחתונה היום ב4 בצ´אט... טוב אני עומד להעלק בלי סיבה מיוחדת... אז תתכונני!! *צחוק זדוני*

פיקיק../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחח מילה חדשה מבית חיפי הבלונדינית
=
בכל מקרה, בורכה הבאה מירב לא מרב

M a D C o W

New member
תודה כולם../images/Emo13.gif

אבל השם שלי מרב! לא מירב! השם שלי בלי י´, כמו שכתוב בתנ"ך... ובבקשה אל תתגרו בי בכוונה ותכתבו מירב כי זה משגע לי את השכל...

EyalGoor

New member
אז בואי אני אסביר לך משהו...

בתנ"ך כתוב מרב נכון... אבל! כי השם מנוקד! כשאת מנקדת את יכולה לרשום מרב בלי היו"ד אבל להגות את זה כמירב!! אבל כשאת לא מנקדת את חייבת לרשום את זה כמירב ולהגות כמירב... כמו השם שלי... שמנקדים כותבים איל אבל כשלא מנקדים כותבים אייל!!! קפיש?

BizzyD Girl

New member
אל תלמדו אותה על השם שלה..../images/Emo55.gif

אם היא רוצה מרב אז מרב ! גאד איזה קרציות

EyalGoor

New member
אני לא מלמד אותה!!!

אלה החוקים של השפה העברית!!! וגם אם זה השם שלה מי אמר שהיא יודעת איך לכתוב אותו??? איך עצבנת אותי עכשיו!!!!!!

BizzyD Girl

New member
אני אוהבת לעצבן אנשים

וגםםםםם אם רושמים מירב היא רוצה מרב! ה-י-א! היאאא היאאא היאאאא!!!!! זה השם שלה והיא תחליט! קרץ.

M a D C o W

New member
נכון../images/Emo13.gif

זה השם שלי, זו תעודת הזהות שלי, וככה אני רושמת. אז גם מי שחושב שאני כותבת לא נכון שיקרא לי מרב...

M a D C o W

New member
אבל אבל...

אתה מנסה להגיד שכל 13 ומשהו השנים שאני חיה כתבתי את השם שלי לא נכון? שבתעודת זהות שלי יש שם לא נכון? קצת קשה לי להאמין... זה השם שלי אחרי הכול...

EyalGoor

New member
כן

כמו שלי כתוב איל בתעודת זהות!!! אבל זה אייל!!! בתעודות הזהות הם לא מנקדים וגם רושמים בכתיב קצר... אבל! האם כשהורייך יצאו מבית החולים עם מירב הקטנה הם רשמו את זה כמרב או מירב???

EyalGoor

New member
אז הם טעו!!!

ואל תגידי לי שהם לא טעו!! כי אני מתאר לעצמי שההורים שלך לא (!!!) יודעים את חוקי הכתיב הקצר...

למעלה