שלום כולם...

ל י א ו

New member
שלום כולם...

נו,מתכוננים ללימודים [לצערנו]? קודם כל שלום יעל מה שלומך?מצאת משהו על מכושפות? רציתי להגיד שסטאר וורלד הוא ערוץ מוזר בפרסומות למכושפות[שאני עדיין לא ראיתי]יש קטעים עם פרו ובאתר שלהם יש תמונה עם פייג´ הדבר שהכי טוב לעשות זה להתקשר למת"ב[תבל או ערוצי זהב לא משנה]ולשאול אותם על הערוץ ומה ישודר ב28 לאוגוסט. ערוץ 3 לא הולך לשדר את עונה 1 וזה בטוח זה כתוב בראש אחד כל כמה גיליונות[כי ילדים שואלים על זה כל הזמן...]אני התקשרתי למת"ב ושאלתי על כל העונות של מכושפות מתי הם התקשרו ועדיין לא החזירו לי תשובה שמישהו ינסה להתקשר ולשאול. ולסיום אני לא חושב שמכושפות תשודר ביום חמישי בערוץ 3 כי סמולויל נגמר ויש סדרה חדשה וסביר להניח שהיא תגמר אחרי אוקטובר ומישהו מכם יודע משהו על הסדרה הזאת???????????

HuGo Hell

New member
זאת אליסה../images/Emo99.gif יש הבדל בין הדמות

לשחקנית.. זאת אליסה עוד עוד מהעונה הראשונה ש מכושפות..

As I Am

New member
גל, ../images/Emo103.gif

אתה יכול לשרשר לכאן דוליז.. ^^ ואם אתה רוצה גלרייה, אז תשרשר לכאן את כל המוכנות שלך כי יש לך בעמודים הקודמים מלא ניסיונות ששינית ואין לי מושג מה לשים שם..

Charmed Gal

New member
לין,

את פותחת לי גלריית דוליז!? פה בפורום הזה? אם כן את רוצה שאני אכין לך קובץ זיפ עם כל הדוליז הגמורות והנכונות ואשלח לך מתישהו באיסיקיו? וכרגע אין לי דוליז חדשות חוץ מאלה ששמתי מקודם ואף אחד לא הגיב! רעים!

As I Am

New member
../images/Emo103.gif

זו תהיה גלריית דוליז, בלי קשר לדוליז של מישהו מסויים, פשוט גל מכין אותן בכמויות מסחריות
(לא משהו אישי, גל ;). אניוואי, אהממ, רק דוליז שדומות למקור ובנויות טוב ונכון ייתקבלו ^^ ואם אתם מפרסמים אותם בפורום, אך ורק בשרשורי תמונות. אפשר גם סתם לשלוח אלי. עדיף סתם לשלוח אלי ^^ באיי אר סי ובאי-מייל, האיי סי קיו שלי לא מקבל קבצים

Ophel McNeil

New member
בקשר לתמונה ב"שער" הפורום...

עד כמה שקיטי מאמי, אני חושבת שתמונה של שלושת האחיות תתאים יותר... לא? בכל אופן, זאת ההצעה שלי
תמונה נהדרת בקטן, ויפיפיה בגדול. (התמונה בגדול - http://www.tapuz.co.il/pcards/photos/70759.jpg זה לא ממש ממש ממש ממש מהמם בגדול? כאילו... ממש?!) לא מתאים? ^^;

Charmed Gal

New member
לא הכי מתאים לי...

יש תמונות הרבה יותר יפות! למשל זאת -------------------------------->

Ophel McNeil

New member
אלה תמונות באמת יפות...

(אם כי אני דווקא אוהבת אותן פחות מהתמונה שנתתי, שלדעתי היא מהממת), אבל הבעיה שברוולציה קטנה, הן נראות נורא...
צריכים תמונה שתראה יפה בקטן.

למעלה