שלום כולם

גיאצו89

New member
שלום כולם

אני דיי חדש פה, אז היי :] קראתי למטה שלביסקסואלים יש "תקופות" שהם נמשכים יותר לנשים\גברים, זה מוכח? או שזה השערה?

sutul

New member
שלום גיא

ברוך הבא ספר לנו על עצמך בבקשה עד כמה שאני יודע זה לא ממש משהו מוכח מה גם שזה לא מופיע אצל כל הביסקסואלים זה עיניין יחסית מורכב יש כאלה שחשים שיש להם תקופות בהן הם נמשכים יותר למין אחד יותר מהשני לעומתם יש את אלו שפשוט נמצעים בקשר רומנטי עם מין מסויים ואז הם כבייכול נמצאים "בתקופה" למרות שתכנית זה לא שינה את רמת המשיכה שלהם בין המינים הם פשוט נמצאים בקשר מחייב לאדם ספציפי ממין ספציפי

גיאצו89

New member
אממ

טוב אז אני גיא, בן 20 חייל. עד לא מזמן לא הבנתי יותר מידי מה הולך איתי אבל לא נתתי לזה לדכא אותי או משהו.. אבל לאחרונה נפתחתי לעולם של הביסקסואלים ומצאתי אותו דיי מתאים לי, מהסיבה שאף פעם לא יכולתי להגיד שאני סטרייט לחלוטין או הומו לחלוטין. לא מיהרתי לקבל החלטות לגבי מה אני, לדעתי ההגדרות האלה הם חסרות חשיבות. מה שכן תמיד היו לי תקופות שלא חשבתי בכלל על גברים או לחלופין, שלא חשבתי בכלל על נשים.. החלטתי להירשם לפורום הזה כי לדעתי התחלתי תהליך של השלמה עם עצמי מעין "סדר" ועכשיו אני מרגיש שאני מוכן להיפתח לאנשים אחרים.. (ועכשיו שמתי לב שיש הבדל בין כתיבה לבין כתיבה בפורום, שהיא הרבה יותר משחררת)

SSAAMMEEYY

New member
שלום גם לך :)

ברוך הבא לפורום ביסקסואלים. לביסקסואלים אכן יש "תקופות" אני יכול להגיד לך את זה בוודאות כי חוויתי את זה על בשרי. על מחקר מדעי מקיף ומוכח עוד לא שמעתי, אבל בפעם הראשונה שמישהו העלה פה את הנושא הזה זה סחף אחריו ים של תגובות של אנשים שהצהירו שזה קורה גם אצלם, אני יכול להביא לך כאן קישורים לזה אם תרצה, רק תבקש
ככה שמבחינתי לפחות, זה קיים. אגב, יפה שאתה לא נותן חשיבות רבה להגדרות, כי זה גם ככה משתנה לפעמים, ואף פעם אי אפשר לדעת שום דבר בוודאות מוחלטת (בטח שלא אצל ביסקסואלים...) והתקופות האלה שאתה מדבר עליהן שבהן נמשכת יותר למין אחד ותקופות שנמשכת למין השני קורות כמעט לכולנו. אז אתה מוזמן להמשיך ולשתף כאן בפורום, תתפנק לך בינתים על
+
על חשבון הבית :) ושיהיה שבוע טוב ^^

למעלה