שלום כולם

liaD15

New member
שלום כולם

קוראים לי ילעד ורציתי לדעת ע"פ מה בוחרים אבן מזל?

liaD15

New member
ו.....

אם אפשר קצת הסבר על כל העניין הזה של אבני מזל וכו´

FireDragon

New member
אבני מזל...

אני לא בטוח שהבנתי את ההגדרה שלך ל"אבני מזל", בעקרון (אם על זה אתה מדבר) אבן מזל היא האבן אליה אתה הכי קשור ומשתמש בה הכי הרבה. אבן זו בדרך כלל בוחרים על פי אינטואציה, משמע, האבן הראשונה שאתה מרים, הראשונה ש"מדברת" אליך היא אבן המזל שלך לאותה תקופה. יש אנשים שבוחרים אבן מזל לפי שנים עשר המזלות, שיטה זו לא הגיונית כי לפיה אתה נשאר אם אותה אבן כל חייך. בדרך כלל, האבן אותה אתה בוחר היא האבן שמתאימה לך לאותה תקופה, לא לתמיד. כשתעבור תקופה, ישנו סיכוי שתצטרך אבן אחרת.

stoneage

New member
אבן מזל

לגבי מידע כללי, יש מספר כתבות בפורום, אני ממליצה לך לקרוא ואם משהו לא מובן אשמח לענות. אם אתה רוצה לראות תמונות ולקרוא על אבנים שונות, יש לינק לאתר בראש הפורום (שם אין הסבר כללי - בשביל זה כתבתי כאן את הכתבה) אבן מזל בחורים לפי אינטואיציה. מומלץ להכנס לחנות אבנים כאשר לא ממהרים, להסתובב בין האבנים ולקחת את זו "שקוראת " לך כלומר את זו שהכי נמשכים אליה. בד"כ אנשים לוקחים את הראשונה בה נגעו, גם לאחר בילוי של שלוש שעות בחנות. אשמח לענות לשאלות נוספות

חנויות אבנים בירושלים

היי חנויות אבנים בירושלים: "אבני החושן" הרב יעקב מאיר 9, ירושלים, טלפון: 02-5371762 "תקופת האבן" רח´ סלומון 7, ירושלים, טלפון: 02-6236248 שלומי

stoneage

New member
שלומי, בירושלים יש גם את

בית הטבע "הדרך הטבעית" שיש להם מגוון גדול של אבנים - הכמות אולי קטנה משל חנות אבנים אבל המגוון גדול.

מה הכתובת והטלפון?

היי שני מה הכתובת והטלפון של "הדרך הטבעית"? ב-144 יש רק מספר סלולרי חסוי. אגב, בצפון הארץ, צפונית לרעננה, אין אף חנות אבנים?? אולי תפתחו עוד סניף "סטונאייג´" בצפון?... תודה, שלומי

stoneage

New member
הי שלומי, בצפון...

אחרי רעננה יש חנות טובה בנתניה בקניון שבאזור תעשיה. שם החנות העולם הקסום והוא בבעלות וניהול נורית ואיציק. יש להם מבחר יפה והם נחמדים. בצפון אין לצערי חנות רצינית, יש הרבה שמחזיקים אבנים אבל לא מתמחים בהם (כלומר, האבנים הם מוצר נוסף לא עיקרי ). היה לנו דוכן בקרית ביאליק בקריון אבל נאלצנו לסגור עקב המצב הבטחוני, הקניון שם ריק ולא יכולנו להמשיך. אשלח כתובות של הדרך הטבעית והעולם הקסום מאוחר יותר, עכשיו הם עסוקים מידי בחנות רוצה לפתוח סניף בצפון ???

stoneage

New member
הכתובת בירושלים

הדרך הטבעית: כיכר דניה 30 בית הכרם ירושלים: 02-6523644 העולם הקסום: קניון באזור תעשיה ישן, לא זכור שם. 09-8628858

למעלה