שלום כולם..

יערה100

New member
שלום כולם..

אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אח של חברה טובה שלי היה בתאונת אופנוע לפני כמה ימים. המצב שלו קשה, ויש חשש לחייו. ולחברה שלי, מאוד קשה, גם משום שהיום זהו יום ההולדת של אחיה. וגם לי קשה דיי, אני סובלת מדיכאון כבר כמה זמן...אבל זה לא העיקר . הייתי אצלה אתמול בבית החולים עם עוד כמה חברות, והמצב לא טוב. רציתי לשאול אותכם אולי איך אני יכולה לעודד את החברה שלי, ולגרום לה לשמוח ולהוציא אותה מהאפור הזה אפילו רק לכמה דקות..בבקשה תעזרו לי מאוד קשה לי. תודה. יערה. (אני והחברה שלי בנות 15 , האח שלה בן 20)

BooBee

New member
להקשיב, לתמוך, לחבק

תלוי מה היא מבקשת באותו הרגע. הכי חשוב זה להיות קשובים לצרכים שלה, מידי פעם לשאול אם היא צריכה משהו, רק לא לנדנד יותר מידי. פשוט להבהיר שלא תהסס אם היא זקוקה למשהו, שפשוט תרגיש נוח לבקש ממך ומהחברות שלך מה שהיא צריכה. אני חושבת שאין דבר מעודד יותר מחיבוק. חיבוק זה פלא, זה קסם ויש לו יכולות ריפוי מבחינתי. מסרי לחברתך שאני מתפללת עבור אחיה. רויטל.

nypx

New member
יערה חמודה.....

קודם כל : כל הכבוד לך . וב: את צריכה רק להיות שם לא יותר, הכי כיף לדעת שיש מישהו לצידך ,מישהו שקשוב שעוזר שמחבק ,והכי חשוב מבחינתי אני חושב זה מישהו שלפעמים לא נמצא למרות שהוא נמצא , אולי זה ישמע גדול עלייך אבל אני בטוח שיש כאלה שמבינים אותי למרות שקצת קשה להסביר למה הכוונה מקווה שהבנת . מאחל לכם שיחלים מהר

למעלה