שלום כולם!!

שלום כולם!! ../images/Emo9.gif

אני חדשה...אני מאוד אוהבת את האקדמיה לצחוק ובכלל את ערוץ ביפ...אני אוהבת פשוט את כל המשתתפים שהיו באקדמיה וגם את אלה שנשארו!! כולם!! אין אחד שאני לא אוהבת....! אבל בעיקר אני אוהבת את צחי ויוסי וטירן!!!!! אני גרה ברמת ישי...(שראל פיטרמן...מוכר לכם..?) ואני בת 12 וחצי...מקווה שתקבלו אותי בברכה!!! אני יודעת שאני לא אכנס לפה הרבה כי יש פורומים שאני בהם יותר שאני ממש מכורה אליהם! אז...מקווה שאני יהיה מכורה גם לזה... ואל תתייחסו לכינוי שלי...טלי שרון זאת מישהי מהטלנובלה מיכאלה שאני מתה לעיה..קוראים לי הילי..!

תודה...

אסי תודה על הקישור!!!!!!! אני כבר אמרתי מה אני אוהבת! ומי אני...!! אבל אם לא כתבתי הכל אז: הילי,12 וחצי,רמת ישי חולה בדם על בנחמין רוחאס וגם על עפר שכטר,שי גבסו,אור מאיר (אתם בטוח לא מכירים),אשטון קוצ'ר ומהאקדמיה על צחי יוסי וטירן... מביפ אני אוהבת הרבה דברים ואין לי כוח לכתוב הכל! זהו!! לאב יו אול(י)

אוש7יתי

New member
היי!!ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני אושרית בת 16 מחיפה! אני מכירה את אור מאיר! מהאודישן הגדול נכון!!? איזה ממי הוא....
חבל שהוא לא ניצח..........

כן הוא ממש חמודד!!!!!!!+שאלה+רכילות

תודה רבה...על הקבלה ההכל..!!! כן באמת חבל שהוא לא ניצח..!!!!!! יש פה מישהו שרואה מיכאלה..? (חוץ מהד0וש היחידה) יש פה מישהו שיכול לתת לי תמונות של צחי,יוסי,טירן ונוסבאום..? ואם יש של האקמיה או אחרים אני גם אשמח!!! אח שלי אמר לי שחברים שלו תפסו טרמפ עם שראל והוא אמר להם שלנוסבאום יש אופי חרא כזה...איך אני יגיד...לא רע...כאילו מגעיל כזה..מתנשא ל יודעת בדיוק...אבל זה ממש לא נראה לי!!! הוא כזה חמודד.!!!

חחח.....איזה מותק ! אני צריכה לדבר

איתך משהו בקשר למיכאלה........ תשלחי לי את האיסיקו שלך....זה חשוב !

AmiTutiT14

New member
../images/Emo142.gifברוכה הבאה הילי!../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

אני עמית, בת 14 מירושלים
אני מקווה שתהני בפורום הזה
יש פה אחלה אנשים, אז התמכרות נעימה...

hadas 5

New member
אהלן הילי.....!!

ואת מכירה במציאות את שראל פיטרמן? ואני מכירה משפחה מרמת ישי..יש מצב שאת מכירה אותם ברוכה הבאה לפורום

מכירה במציאות.?

מזתומרת.? הוא גר ברמת ישי אז ראיתי אותו בטקס יום הזיכרון והיום..חח...ראיתי אותו מסתובב ברחוב שלי..חח..אבל אני לא מדברת איתו ולא ביקשתי חתימה או משהו!! כאילו,למה לי? אני לא כל כך אוהבת אותו...!!! איזו משפחה זאת?

למעלה