שלום כולם

אפ אפ אפ אני מתערבת!

מבשרת נחשב כיישוב עמיד אבל זה לא נכון בכלל לגביי הצופים...ראה את ההמנון של השבט (נועה זה עדין ההמנון? זה היה בכלל המנון?): מבטון עשויה בתונדה (ככה כותבים?) חלודה הוא צבע המחסן וכסף צבע הכסף זהו שבטטטט יונתן אז עכשיו כבר יש מבנה אבל פעם לא היה..הצופים זה הדבר היחיד שיש פה אז בגלל זה כל כך משקיעים וחוץ מזה שלומי, יונתן משלמים גם לטיולים של שבטים בירושלים..תשווה את המחירים בין נגיד מחנה קיץ של השבט שלך לשלנו ותראה שאנחנו משלמים יותר כי אנחנו גם מלווים לכם בעצם לא אנחנו אלא הם אני לא בצופים!!! אז להגיד תודה ושקטט

חחח כרמית הוא יודע..

הוא סתם מתבכיין כי יש להם 6 חניכים.. סליחה 8:] שבט זוהר.. פחח:] אבל גם תודי שמבשרת זה פלוצים.. חח אתמול דיברתי עם חברה שלי על מבשרת ואז היא פלטה כזה בצחוק "אבל נועה מותק.. את לא פלוצ! את חבר!" עד עכשיו אני צוחקת:] אה כן וזה עדיין ההמנון..

אני חייבת לציין ולסגור את השרשורהזה

שאף פעם לא הייתי במבנה החדש...!...!.1!!!! הייתי רק בפעולה הראשונה של ח' ועזבתייייי ואני גאה בכך!!! וזהו סוגרים את הדיון לא מתאים לפהההההה

לירן מם

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif

יואווו את ג'ינג'ית!!! אני מתה על ג'ינג'ים!!! כל הג'ינג'ים שאני מכירה הם האנשים הכי מגניבים בעולם!!! מקווה שתהני פה ושיהיה לך טוב!!! ועכשיו, אני חייבת לנצל את ההודעה הזאת בשביל........ מתקפת אייקוני חורף!!!!!!!! אני יושב מול ה
וממש אבל ממש
לי, ואני שומעת
, מה שאומר שעומד להתחיל לרדת גשם.... אז לקחתי
והרגשתי בחוף מטר של
אז בשוונג של מזג האויר התחיל לרדת שלג...אז מה בניתי..??!!
!!!! אבל חליתי כי לא לבשתי כפפות, מה שהותיר אותי עם
ואכילת מרק
שאמא הכינה לי...
אבל מה...העיקר שניצלתי את החורף!!!

למעלה