שלום כולם

שלום כולם../images/Emo9.gif

שאלה קטנה...אמממ...אתם חושבים כדי להצליח באודישן צריך נסיון ארוך בלימוד תיאטרון,או שלפחות צריך ללכת לחוג/קורס תיאטרון לזמן מסוים?, או שיכול להיות שאדם מסוים יצליח גם אם לא הלך לחוגים/קורסים מפני שזה בא לו בטבעיות? (השאלה אינה מתייחסת אליי) אשמח לתגובות

נוסחה מנצחת- תשובה

כשרון זה דבר שנולדים איתו ומפתחים אותו עם הזמן: אם זה בחוגים או בבית ספר במגמה לתאטרון או בכל הזדמנות שהי. אין כאן כללים בנושא. אם אינך עסקת בתאטרון מומלץ לפני אודישן להתייעץ כאן בפורום או עם חברים שלך המתעסקים עם זה ,לגבי מונולוג שכדאי לעשות וכן, גם להראות להם את המונולוג לקראת שלבי ביצוע סופיים. כמו שכבר ציינתי , העניין הוא לא "נסיון קודם". יש אנשים שלא התעסקו בתאטרון ורק עכשיו נגלים לעולם הבמה והם הולכים לאודישנים ומצליחים ביותר. לכן - אם תנסה את יכולתך בביצוע מונולוג מול המראה ובקריאת הטקסט - אני מאמין שתצליח להגיע לרמה טובה. אני רק מזכיר שחובה (באמת!) לקרוא לפני אודישן את כל המחזה ולא להסתמך רק על המונולוג עצמו שאתה עושה לאודישן. קריאת כל המחזה כולו יכולה להביא לידך פרטים רבים שיעזרו לך לגלם את אחת הדמויות שהינך עושה לאודישן. כמובן שמומלץ להתנסות לפני אודישנים בחוגי תאטרון שונים ובשיחות עם אנשים המתעסקים בנושא: לברר מה כדאי לעשות באודישן, הרי תמיד מבקשים קטע אחד דרמטי וקטע אחד קומי, לעיתים גם שיר. אם ישנם עוד שאלות, אשמח להשיב שיהיה בהצלחה!! ערן

תודה רבה!!

ואוו איזו תשובה מושקעת! אמממ...באמת לא מזמן נכנסתי לחוג תיאטרון ואני ממש נהנה!! תמיד אהבתי את זה השאלה שלי לא ממש התעסקה בדבר שהולך לקרות לי...פשוט הייתי צריך להבין משהו קטן בשביל עצמי כדי לתת לי טיפה ביטחון עצמי, תודה רבה על העצות אני בטוח שהם יוסיפו לי מאוד! ואני בטוח שאני אשאל המון שאלות בהכל, נחמד שיש אנשים שאפשר לדבר איתם על זה:)

למעלה